Θάνατος Μπάλντοκ: Η ανακοίνωση της οικογένειάς του

Θάνατος Μπάλντοκ: Η ανακοίνωση της οικογένειάς του Facebook Twitter
Φωτ: Eurokinissi
0

Ο θάνατος του ποδοσφαιριστή Τζορτζ Μπάλντοκ προκάλεσε σοκ την οικογένεια του, το ελληνικό και το βρετανικό ποδόσφαιρο.

Η οικογένεια του Μπάλντοκ προχώρησε σε δήλωση, την οποία παραθέτει ο δημοσιογράφος του Athletic Ντέιβιντ Όρνσταϊν, με την οποία ζητά από τα ΜΜΕ να σεβαστούν την ιδιωτικότητά τους σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Η ανακοίνωση της οικογένειας του Τζορτζ Μπάλντοκ αναφέρει: «Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ο Τζορτζ δυστυχώς πέθανε. Ως οικογένεια είμαστε σοκαρισμένοι από αυτή την τρομερή απώλεια. Παρακαλούμε τα ΜΜΕ να σέβονται την ιδιωτικότητά μας αυτή τη στιγμή».

Θάνατος Μπάλντοκ: Η ανακοίνωση της οικογένειάς του Facebook Twitter

Οι πληροφορίες γύρω από τα αίτια θανάτου του 31χρονου διεθνούς ποδοσφαιριστή είναι ακόμη συγκεχυμένες για την ώρα, με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να είναι ανάστατοι και σε κατάσταση σοκ, προσπαθώντας να συγκεντρώσουν πληροφορίες για το τραγικό συμβάν.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η σύζυγος του 31χρονου που μένει στην Αγγλία μαζί με το παιδί τους, τον αναζητούσε για ώρες απ' το μεσημέρι της Τετάρτης (9/10) χωρίς να μπορεί να τον βρει. Κάλεσε τον ιδιοκτήτη του σπιτιού στο οποίο διέμενε ο Μπάλντοκ στη Γλυφάδα για να πάει να δει τι είχε συμβεί, με τον τελευταίο να τον εντοπίζει χωρίς να έχει τις αισθήσεις του.

Στις 22:29 κλήθηκε από τον ιδιοκτήτη το ΕΚΑΒ που έφτασε στο σπίτι στις 22:38 με τον γιατρό της κινητής μονάδας να πιστοποιεί το θάνατό του και να αναμένει την ασφάλεια για να ξεκαθαριστούν τα αίτια του θανάτου του. Κι αυτό διότι βάσει πρωτοκόλλου, όταν πιστοποιείται θάνατος σε οικεία, πρέπει να επιληφθεί η Σήμανση με την παρουσία ιατροδικαστή.

Την έρευνα έχει αναλάβει υποδιεύθυνση Ασφαλείας νοτιοανατολικής Αττικής, με τις πρώτες πληροφορίες απ’ την Αστυνομία να αναφέρουν πως δεν βρέθηκαν χτυπήματα στο σώμα του Μπάλντοκ, ωστόσο η ακριβής αιτία του θανάτου του θα προκύψει από την νεκροψία-νεκροτομή.

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τζορτζ Μπάλντοκ: Τον αποχαιρετούν φίλοι και συμπαίκτες στην Αγγλία

Αθλητισμός / Τζορτζ Μπάλντοκ: Τον αποχαιρετούν φίλοι και συμπαίκτες στην Αγγλία

«Ήταν φίλος με πολλούς παίκτες μας», αναφέρει η Εθνική Αγγλίας - Αντίο από τον Χάρι Μαγκουάιρ και άλλους ποδοσφαιριστές αλλά και όλους τους συλλόγους όπου αγωνίστηκε, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις 
LIFO NEWSROOM
Τζορτζ Μπάλντοκ: «Δεν το χωρά ανθρώπινος νους»- Συλλυπητήρια από τον κόσμο του Παναθηναϊκού

Αθλητισμός / Τζορτζ Μπάλντοκ: «Δεν το χωρά ανθρώπινος νους»- Συλλυπητήρια από τον κόσμο του Παναθηναϊκού

Ο κόσμος αποτίει φόρο τιμής με μηνύματα υποστήριξης στην οικογένεια του Μπάλντοκ και αναρτήσεις που υπογραμμίζουν την αδυναμία τους να πιστέψουν την τραγική είδηση
LIFO NEWSROOM
Πέθανε στα 73 του ο Γιόχαν Νέσκενς - Απώλεια για το παγκόσμιο ποδόσφαιρο

Αθλητισμός / Πέθανε στα 73 του ο Γιόχαν Νέσκενς - Απώλεια για το παγκόσμιο ποδόσφαιρο

Υπήρξε μέλος της εθνικής ομάδας της Ολλανδίας, η οποία έφτασε δύο φορές στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, το 1974 και το 1978, ενώ σκόραρε στον τελικό του 1974 με δυνατό πέναλτι στο δεύτερο λεπτό του αγώνα
LIFO NEWSROOM