Νεκρός ο Τζορτζ Μπάλντοκ του Παναθηναϊκού

Νεκρός ο Τζορτζ Μπάλντοκ του Παναθηναϊκού Facebook Twitter
0

Νεκρός στην πισίνα του σπιτιού του βρέθηκε ο Τζορτζ Μπάλντοκ του Παναθηναϊκού, σοκάροντας τον χώρου του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Οι πληροφορίες γύρω απ’ το περιστατικό και τα αίτια θανάτου του 31χρονου διεθνούς ποδοσφαιριστή είναι για την ώρα πολύ συγκεχυμένες, με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να είναι ανάστατοι, προσπαθώντας παράλληλα να συγκεντρώσουν πληροφορίες για το τραγικό συμβάν.

Ο 31χρονος μπακ πήρε μεταγραφή φέτος στους «πράσινους», προκειμένου να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ενώ έγινε διεθνής με τη «γαλανόλευκη» λόγω της ελληνικής καταγωγής γιαγιάς του.

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ ήταν ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε ως δεξιός μπακ και ήταν γνωστός για την καριέρα του στην αγγλική ομάδα Sheffield United. Αν και γεννημένος στην Αγγλία, ο Μπάλντοκ είχε ελληνική καταγωγή μέσω της γιαγιάς του και επέλεξε να εκπροσωπήσει την Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου της Ελλάδας σε διεθνές επίπεδο.

Ο Μπάλντοκ ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Μίλτον Κέινς Ντονς (MK Dons) και αγωνίστηκε σε διάφορες μικρότερες ομάδες δανεικός, πριν καθιερωθεί στη Sheffield United, όπου ηγήθηκε της ομάδας στην άνοδο από την Championship στην Premier League.

Η δυνατότητά του να παίζει τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά από την πτέρυγα, τον καθιστούσε πολύτιμο για την ομάδα του. Η απόφασή του να παίξει για την Ελλάδα ενίσχυσε σημαντικά την αμυντική γραμμή της εθνικής ομάδας, ενώ κέρδισε τον σεβασμό τόσο των συμπαικτών του όσο και των φιλάθλων με την απόδοσή του και την αφοσίωσή του στο παιχνίδι.

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τζορτζ Μπάλντοκ: «Δεν το χωρά ανθρώπινος νους»- Συλλυπητήρια από τον κόσμο του Παναθηναϊκού

Αθλητισμός / Τζορτζ Μπάλντοκ: «Δεν το χωρά ανθρώπινος νους»- Συλλυπητήρια από τον κόσμο του Παναθηναϊκού

Ο κόσμος αποτίει φόρο τιμής με μηνύματα υποστήριξης στην οικογένεια του Μπάλντοκ και αναρτήσεις που υπογραμμίζουν την αδυναμία τους να πιστέψουν την τραγική είδηση
LIFO NEWSROOM
Πέθανε στα 73 του ο Γιόχαν Νέσκενς - Απώλεια για το παγκόσμιο ποδόσφαιρο

Αθλητισμός / Πέθανε στα 73 του ο Γιόχαν Νέσκενς - Απώλεια για το παγκόσμιο ποδόσφαιρο

Υπήρξε μέλος της εθνικής ομάδας της Ολλανδίας, η οποία έφτασε δύο φορές στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, το 1974 και το 1978, ενώ σκόραρε στον τελικό του 1974 με δυνατό πέναλτι στο δεύτερο λεπτό του αγώνα
LIFO NEWSROOM