Καιρός: Από το Σάββατο ξεκινά η αλλαγή του σκηνικού και την Κυριακή πέφτει ο υδράργυρος

Καιρός: Από το Σάββατο ξεκινά η αλλαγή του σκηνικού και την Κυριακή πέφτει ο υδράργυρος Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI
0

Σε επίπεδα αρκετά πιο πάνω από τα κανονικά θα κυμανθεί η θερμοκρασία το Σάββατο, κάτι που αναμένεται να αλλάξει την Κυριακή, σύμφωνα με την καιρική πρόγνωση του μετεωρολόγου της ΕΡΤ Παναγιώτη Γιαννόπουλο.

Στην πρόγνωσή του για τον καιρό των επόμενων ημερών αλλά και για τις συνθήκες που αναμένεται να αλλάξουν από το Σάββατο και έπειτα, ο κ. Γιαννόπουλος επισημαίνει πως η αλλαγή αυτή θα ξεκινήσει πρώτα από τα βορειοανατολικά της χώρας. Παράλληλα, το Σάββατο αναμένονται παράλληλα τοπικές βροχές στη Θράκη και το βορειοανατολικό Αιγαίο.

Ωστόσο όπως επισημαίνει ο μετεωρολόγος, την Κυριακή αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας, αλλά και επικράτηση ισχυρών βοριάδων στο Αιγαίο. Στη συνέχεια η θερμοκρασία σταδιακά θα επιστρέψει στις κανονικές τιμές. Την ίδια ώρα αναμένεται να σχηματιστούν αραιές νεφώσεις στις περισσότερες περιοχές, με τους ανέμους νοτιάδες τοπικά και 5 μποφόρ.

Τέλος την Κυριακή προβλέπονται ασθενείς βροχές προβλέπονται κυρίως στη Χαλκιδική, τις Σποράδες αλλά και την Εύβοια.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θάνατος Μπάλντοκ: «Υπήρχαν δύο ποτήρια, ψάχνουν από τις κάμερες μήπως ήταν κάποιος εκεί» λέει ο Καλλιακμάνης

Ελλάδα / Θάνατος Μπάλντοκ: «Υπήρχαν δύο ποτήρια, ψάχνουν από τις κάμερες μήπως ήταν κάποιος εκεί» λέει ο Καλλιακμάνης

«Ένα τραπεζάκι με δύο ποτήρια και η έρευνα επικεντρώνεται αν υπήρχε κάποιος εκεί» είπε ο συνδικαλιστής αστυνομικός για τις συνθήκες θανάτου του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού
LIFO NEWSROOM