Είναι αλήθεια πως όταν περνάς καλά, δεν καταλαβαίνεις πώς περνάει ο χρόνος. Κάπως έτσι έφυγαν 8 χρόνια που έχουμε μαζί μας το Ohh Boy. Μέσα σε αυτά έχουμε να μετρήσουμε άπειρες στιγμές, γεύσεις και συναντήσεις σε ένα από τα πιο αγαπημένα στέκια της Αθήνας. Αυτό μας έμαθε το brunch, να επιλέγουμε σπιτικά, ολόφρεσκα γλυκά χωρίς ενοχές και vegan επιδόρπια με αμείωτη νοστιμιά, να βγαίνουμε για καφέ με τον σκύλο μας, κι εμείς του μάθαμε ότι η μέρα τελειώνει νωρίς το βράδυ, γι’ αυτό και πλέον το Ohh Boy φοράει την πιο ενήλικη εκδοχή του και κάνει τα early drinks στην Αρχελάου καθημερινή συνήθεια. 

 

Για να συμβεί αυτό, βέβαια, όλη η ομάδα δούλεψε σκληρά και φέτος παρουσιάζει έναν εντελώς ανακαινισμένο χώρο, μεγαλύτερο, χωρίς να αλλάξει το DNA του και τη μοναδική του αύρα, για να χωράει τόσο τα πρωινά όσο και τα βράδια μας. Το Ohh Boy, που γνωρίζει ότι όλα ξεκινούν από την κουζίνα, επεκτάθηκε για να μεγαλώσει όχι απλώς τη σάλα αλλά και τον χώρο όπου συμβαίνουν όλα τα γευστικά θαύματα. Μάλιστα, φέτος επικεφαλής του μενού* θα είναι η γνωστή μας Αγάπη Μιχελή, η οποία αναλαμβάνει να δημιουργήσει τον νέο χειμερινό κατάλογο που, όπως κάθε φορά, αξιοποιεί τα εποχικά προϊόντα της φύσης και premium υλικά σε συνταγές για κάθε στιγμή της ημέρας.

 

Ohh Boy
Φωτ.: Γιώργος Ξανθινάκης/ LIFO

 

Το brunch παραμένει λατρεμένο, αλλά έχει ανανεωθεί εντελώς με προτάσεις και γεύσεις ευρωπαϊκές, σκανδιναβικές και ανατολίτικες. Οι σαλάτες-γεύματα για όλες τις ώρες της ημέρας με χειμωνιάτικες ρίζες, όσπρια και φρέσκα λαχανικά εποχής, οι αρωματικές σούπες επανέρχονται να μας ζεστάνουν, τα σάντουιτς πάντα χορταστικά και γευστικά, ενώ στις επιλογές προστίθενται και νέες προτάσεις, ιδανικές για να συνοδεύσουν ένα after office drink ή το πρώτο ποτό της βραδιάς. Ανάμεσά τους μια pinsa με αχλάδι και γκοργκοντζόλα, ένα σουφλέ τυριών τύπου φοντί αλλά και κυρίως πιάτα όπως ένα ζουμερό μπέργκερ λαχανικών ή κρέατος, ο σολομός με νουντλς και γάλα καρύδας, πιάτα ζυμαρικών. 

 

Η γνωστή ζεστή, χαλαρή και παρεΐστικη ατμόσφαιρά του είναι ότι χρειάζεται για να φιλοξενεί και τις απογευματινοβραδινές μας βόλτες με την μπλε ψηφίδα στο πάτωμα να κλέβει τις εντυπώσεις και να εκφράζει μια νέα φάση που ακολουθεί τη δική μας ανάγκη για κάτι φρέσκο και ταυτόχρονα οικείο. 

Το Ohh Boy είναι το ελκυστικό στέκι που όλοι αγαπάμε. Σε γοητεύει από την πρώτη στιγμή και δεν σε αφήνει να πάρεις τα μάτια σου από πάνω του. Ιδιαίτερα τώρα, στη νέα του φάση, θα θέλεις να βρίσκεσαι στα τραπεζάκια του από το πρωί μέχρι το βράδυ.

 

Ohh Boy
Φωτ.: Γιώργος Ξανθινάκης/ LIFO

 

*το νέο μενού ξεκινάει από το τέλος Οκτωβρίου

 

Αρχελάου 32, Παγκράτι, 211 1838340 

Facebook: Ohh Boy

Instagram: ohhboy_ath

Οδηγός Γεύσης