Tο Tre Sorelle είναι φωτεινό, φιλόξενο, ολίγον vintage και φτιάχνει πίτσα όπως οι Ιταλοί. Τι άλλο να ζητήσεις για να κάνεις σταθερό στέκι το ιταλικό του Παγκρατίου που φέρνει σε αυτήν τη γειτονιά τη φινετσάτη του ατμόσφαιρα και τις φανταστικές αυθεντικές γεύσεις του;

 

Όσοι είναι γνώστες του είδους ξέρουν ότι το μυστικό για την ιταλική πίτσα βρίσκεται στο ζυμάρι και στα ποιοτικά υλικά. Στο Tre Sorelle, όμως, προστίθεται στην εξίσωση η μαεστρία των pizzaiolo και η αληθινή αγάπη για την ιταλική παράδοση. Δεν είναι τυχαίο ότι ακόμα και η κλασική Margarita είναι μια γευστική αποκάλυψη. Άλλωστε, στο μενού θα βρεις παραδοσιακές ιταλικές συνταγές, όπως η Zucchini, η Diavola, η Tartufo ή η Parma, άψογα εκτελεσμένες, που συνδυάζονται τέλεια με τα signature cocktails για μια ολοκληρωμένη εμπειρία. Δοκίμασε μια Cotto e Funghi με φρέσκια μοτσαρέλα, prosciutto cotto και Champignon μανιτάρια δίπλα στο αγαπημένο σου ποτό και θα καταλάβεις τι σημαίνει απόλαυση!

 

Tre Sorelle
Φωτ.: Θάλεια Ιωάννου/ LIFO

 

Στα new entries του αγαπημένου ιταλικού είναι η συνεργασία με τον σεφ Θοδωρή Παπανικολάου που από τον Νοέμβριο φέρνει στον κατάλογο νέες προσθήκες. Μετά τις 7 το απόγευμα η συνήθεια του aperitivo θα περιλαμβάνει επιλογές από φρέσκια pasta αλλά και αυθεντικά, πεντανόστιμα Cicchetti, δηλαδή ιταλικά tapas με συνδυασμούς υλικών και χειροποίητων παρασκευών που συνοδεύουν εξαιρετικά ένα ποτήρι κρασί ή ένα spritz.

 

Για όλες εκείνες τις after office βόλτες που θέλεις ένα διάλειμμα ή μάλλον μια αληθινή παύση από την καθημερινότητα, το Tre Sorelle ξέρει ακριβώς τον τρόπο να σου κάνει κάθε στιγμή μια χαλαρωτική εμπειρία γεμάτη γεύσεις και αρώματα.

 

Αρχελάου 19, Παγκράτι, 211 4072172 

Social: tre_sorelle_pizza

Οδηγός Γεύσης