Υπάρχει street food και street food. Ευτυχώς, τα τελευταία χρόνια το φαγητό που τρως με τα χέρια τείνει προς την πιο ποιοτική του εκδοχή και υπάρχουν κάποια ονόματα στη γευστική σκηνή που συνέβαλαν σε αυτό. Ανάμεσά τους το Borghese που παρουσίασε την ιταλική version του σάντουιτς για να μας κάνει φανατικούς της νοστιμιάς του.

 

Με ψωμάκια από την «Κόρα», ένα όνομα που από μόνο του αποκαλύπτει την ανώτερη ποιότητα, και υλικά που έρχονται κατευθείαν από την ιταλική παράδοση, το Borghese είναι ένα κουκλίστικο στέκι που γίνεται καθημερινή στάση για να χορτάσεις την πείνα σου με νόστιμες, ποιοτικές επιλογές με τη συνοδεία ενός αυθεντικού, δροσιστικού spritz.

 

Κάνοντας αναφορά στις ιταλικές σαλουμερίες, η βιτρίνα περιλαμβάνει αλλαντικά και τυριά που κόβονται εκείνη την ώρα για να γεμίσουν τα ολόφρεσκα ψωμάκια με τον συνδυασμό της επιλογής σου. Μάλιστα, μπορείς να αγοράσεις για το σπίτι όποιο προϊόν θέλεις, ώστε να μεταφέρεις ένα κομμάτι της απόλαυσης στο σπίτι σου, δημιουργώντας φανταστικά πλατό για όλη την παρέα.

 

Borghese
Φωτ.: Θάλεια Ιωάννου/ LIFO

 

Όσο για την εμπειρία Borghese, αυτή εμπλουτίζεται ακολουθώντας τις δικές μας επιθυμίες. Γι’ αυτό πλέον θα βρεις στη βιτρίνα και έτοιμες επιλογές σάντουιτς στο μισό του αρχικού μεγέθους για να μπορείς να ικανοποιείς εκείνη την ανάγκη για ένα «τσίμπημα», που όμως θα σε καλύψει πλήρως. Φυσικά, οι πιο πεινασμένοι θα βρουν τα δικά τους αγαπημένα που παραμένουν σταθερά στον κατάλογο. Περισσότερες από είκοσι επιλογές με συνταγές που έχει ετοιμάσει το Borghese για να μοιραστεί μαζί μας την αγάπη του για την ιταλική κουζίνα.

 

Μη φύγεις χωρίς να γευτείς ένα ιταλικό γλυκάκι που θα σε κάνει να κρατήσεις για ώρες ένα μεγάλο χαμόγελο και μια ανάλαφρη αίσθηση γευστικής ευτυχίας.

 

Αρχελάου 19, Παγκράτι, 210 7250511 

Social: borgheseathens

Οδηγός Γεύσης