Δεν ξέρω αν τα καλύτερα συγκεντρώθηκαν σε αυτήν τη γειτονιά ή αν αυτή η γειτονιά έδωσε την έμπνευση για να δημιουργηθεί ένας all-day προορισμός για βόλτα, πάντως, όποια όρεξη κι αν έχεις, η Παγκρατάρα θα έχει πάντα την απάντηση. Δεν θα μπορούσε, λοιπόν, να λείπει το Cappuccio, που μετά τον Νέο Κόσμο ήρθε και εδώ για να προσφέρει τον ιταλικό καφέ και το colazione του.

 

Ο αρωματικός εσπρέσο που βγαίνει από τη μηχανή του Cappuccio σκορπίζει από νωρίς τα αρώματά του στην Ηλία Ηλιού και θα δεις από το πρωί ταγμένους coffee lovers να περιμένουν το δικό τους take away ρόφημα ή να κάθονται για ένα γρήγορο espresso shot στα σκαμπό. Τα λαχταριστά panini, οι μπρουσκέτες και τα pancakes συνοδεύουν αυτές τις στιγμές αλλά και κάθε στιγμή της ημέρας που θέλεις κάτι ποιοτικό να γευτείς.

 

Cappuccio Italian inspired coffee and snacks

 

Στα must try, το σάντουιτς με σαλάμι αέρος, γραβιέρα, λόλα και pesto mayo αλλά και η επιλογή με προσούτο, ρόκα, παρμεζάνα και βινεγκρέτ βαλσάμικο, ενώ μπορείς να κάνεις τη δική σου συνταγή, συνδυάζοντας τα φρέσκα αλλαντικά και τυριά που φιγουράρουν στη βιτρίνα. Κάτω από τη φωτεινή επιγραφή «fatto a mano» θα βρεις πολλές επιλογές πραγματικά χειροποίητες. 

 

Ανάλογα με την ώρα της ημέρας, το Cappuccio φιλοξενεί πολλές και διαφορετικές παρέες, αφού η κουζίνα πάντα φροντίζει να προσφέρει ό,τι χρειάζεσαι. Από φρέσκες σαλάτες μέχρι λαχταριστά γλυκά, αυτό το στέκι σού δίνει πολλούς λόγους για να είναι πάντα κομμάτι της καθημερινότητάς σου.

 

Cappuccio Italian inspired coffee and snacks

 

Ηλία Ηλιού 30 210 9010092, Φορμίωνος 79, Καισαριανή, 210 7010019

Facebook: Cappuccio café

Instagram: cappuccio_gr

Οδηγός Γεύσης