R.Kelly: Η κόρη του καταγγέλλει ότι κακοποιήθηκε σεξουαλικά από εκείνον ως παιδί

R.Kelly: Η κόρη του καταγγέλει ότι κακοποιήθηκε σεξουαλικά από εκείνον ως παιδί Facebook Twitter
0

Η Μπουκού Άμπι, κόρη του διάσημου τραγουδιστή R. Kelly, μίλησε για πρώτη φορά δημόσια σχετικά για τη σεξουαλική κακοποίηση που φέρεται να υπέστη από τον πατέρα της κατά την παιδική της ηλικία. 

Στο νέο ντοκιμαντέρ "Karma: A Daughter’s Journey", που έκανε πρεμιέρα σήμερα στο TVEI Streaming Network, η 26χρονη Άμπι ισχυρίζεται ότι ο πατέρας της την κακοποιούσε σεξουαλικά όταν ήταν παιδί. Για πρώτη φορά, το ανέφερε στη μητέρα της, Άντρεα, το 2009, όταν ήταν 10 ετών.

«Ήταν τα πάντα για μένα. Για πολύ καιρό δεν ήθελα καν να πιστέψω ότι αυτό συνέβη», αναφέρει η Άμπι στο ντοκιμαντέρ. «Φοβόμουν πολύ να το πω σε οποιονδήποτε. Ήμουν πολύ τρομαγμένη να το πω στη μαμά μου».

Η Άμπι, η οποία γεννήθηκε ως Τζοάν Κέλι, αποφεύγει να δώσει λεπτομέρειες για τη σεξουαλική κακοποίηση στο πρώτο επεισόδιο, αλλά δηλώνει ότι η φυλακή είναι «το κατάλληλο μέρος» για τον πατέρα της, βασιζόμενη στην προσωπική της εμπειρία. «Νιώθω ότι εκείνη η στιγμή άλλαξε όλη μου τη ζωή και τον εαυτό μου», προσθέτει.

Το ντοκιμαντέρ παρέχει επίσης πληροφορίες σχετικά με την καθυστερημένη αποκάλυψη σεξουαλικής κακοποίησης, εξηγώντας ότι πολλά θύματα περιμένουν χρόνια ή και δεκαετίες πριν μιλήσουν για όσα υπέστησαν.

Στο δεύτερο επεισόδιο, η Άμπι μιλά με περισσότερες λεπτομέρειες για την κακοποίηση, περιγράφοντας ότι το περιστατικό συνέβη όταν ήταν 8 ή 9 ετών. «Θυμάμαι να ξυπνάω και να τον αισθάνομαι να με αγγίζει», λέει, συγκινημένη.

Η μητέρα της, Άντρεα Κέλι, κατέθεσε επίσης στην αστυνομία τότε, αλλά όπως εξηγεί η Άμπι, «δεν μπόρεσαν να τον διώξουν ποινικά επειδή καθυστέρησα πολύ να το καταγγείλω».

Ο δικηγόρος του R. Kelly, Τζένιφερ Μποντζίν, αρνήθηκε τις κατηγορίες και δήλωσε ότι η υπόθεση είχε ερευνηθεί από το Τμήμα Υπηρεσιών Παιδιού & Οικογένειας του Ιλινόις και βρέθηκε αβάσιμη.

Ο R. Kelly εκτίει ποινή φυλάκισης 20 ετών για παιδική πορνογραφία και άλλες κατηγορίες, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί σε 30 χρόνια για εκβιασμό και σεξουαλική διακίνηση. Θα είναι επιλέξιμος για αποφυλάκιση το 2045.

Η σειρά "Karma: A Daughter’s Journey" ακολουθεί την οικογένεια του Kelly καθώς προσπαθεί να προχωρήσει στη ζωή της μετά τη σύλληψή του.

Με πληροφορίες από People

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

βηρυτος

Διεθνή / Πυρομαχικά αμερικανικής κατασκευής χρησιμοποιήθηκαν στην ισραηλινή επίθεση στο κέντρο της Βηρυτού

Ο Guardian επισημαίνει ότι πρόκειται για το πιο θανατηφόρο χτύπημα στην πρωτεύουσα του Λιβάνου από τότε που ξεκίνησαν οι μάχες μεταξύ Χεζμπολάχ και Ισραήλ
LIFO NEWSROOM
Politico: Η ΕΕ βοηθά την Τουρκία σε βίαιες απελάσεις μεταναστών σε Συρία και Αφγανιστάν

Διεθνή / Politico: Η ΕΕ βοηθά την Τουρκία σε βίαιες απελάσεις μεταναστών σε Συρία και Αφγανιστάν

Η ΕΕ έχει διαθέσει πάνω από 11 δισεκατομμύρια ευρώ στην Τουρκία για να βοηθήσει τη χώρα να φιλοξενήσει σχεδόν 4 εκατομμύρια πρόσφυγες από τη Συρία και άλλες χώρες που βρίσκονται σε εμπόλεμη κατάσταση
LIFO NEWSROOM
Τι είναι η Nihon Hidankyo που πήρε Νόμπελ Ειρήνης- Η σημασία των Χιμπακούσα στην Ιαπωνία και οι προκλήσεις

Διεθνή / Τι είναι η Nihon Hidankyo που πήρε Νόμπελ Ειρήνης- Η σημασία των Χιμπακούσα στην Ιαπωνία και οι προκλήσεις

Οι χιμπακούσα και τα μέλη της οργάνωσης γνωρίζουν ότι ο δρόμος προς έναν κόσμο χωρίς πυρηνικά όπλα είναι δύσκολος, αλλά οι προσπάθειές τους συνεχίζουν να εμπνέουν ακτιβιστές σε όλο τον κόσμο
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ