Κηφισιά: Συνελήφθη εγγονός πρώην υπουργού για ληστεία με λεία 3-5 ευρώ

Κηφισιά: Συνελήφθη εγγονός πρώην υπουργού για ληστεία με λεία 3-5 ευρώ Facebook Twitter
0

Μια ομάδα ΔΙΑΣ που βρισκόταν στο Mall είδε να πλησιάζουν δύο νεαροί, το βράδυ της Παρασκευής, οι οποίοι τους εξήγησαν ότι είχαν μόλις πέσει θύματα ληστείας.

Σύμφωνα με τα όσα είπαν στους αστυνομικούς, οι δύο νέοι, μία 19χρονη κι ένας 15χρονος έκαναν βόλτα στο άλσος Συγγρού. Τότε μία ομάδα νεαρών οι οποίοι κάθονταν ήδη σε ένα κιόσκι και τους είδαν να περνούν, σηκώθηκαν και τους πλησίασαν. Ένας από αυτούς μάλιστα είχε εν είδει όπλου ένα σπασμένο γυάλινο μπουκάλι.

Υπό την απειλή αυτού απαίτησαν από τα δύο παιδιά να τους δώσουν ό,τι χρήματα είχαν πάνω τους.

Τα δύο παιδιά άδειασαν τις τσέπες τους, όμως οι δράστες κατάφεραν να αποκομίσουν περί τα 3-5 ευρώ.

Μόλις η ομάδα που τους λήστεψε απομακρύνθηκε, τα δύο παιδιά κατευθύνθηκαν προς την ομάδα της ΔΙΑΣ, εξιστορώντας τα όσα συνέβησαν.

Οι αστυνομικοί ξεκίνησαν την αναζήτηση των δραστών και κατέληξαν στην προσαγωγή τεσσάρων ατόμων, στην πλατεία Πλατάνων, ανάμεσα στους οποίους είναι και ένας εγγονός πρώην υπουργού.

Οι δύο νεαροί κλήθηκαν από την αστυνομία, να αναγνωρίσουν τους ανθρώπους που τους επιτέθηκαν. Πήγαν στη συνέχεια στο αστυνομικό τμήμα Κηφισιάς, μαζί με τους γονείς τους, όπου και επιβεβαίωσαν ότι δύο από τους προσαχθέντες ήταν αυτοί που τους λήστεψαν.

Μετά από την αναγνώριση ο Αξιωματικός Υπηρεσίας σχημάτισε δικογραφία σε βάρος των δύο.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καιρός: Αφρικανική σκόνη, πτώησ θεσμοκραίας και βροχές

Ελλάδα / Καιρός: Αφρικανική σκόνη, πτώση θεσμοκραίας και βροχές

Τοπικές βροχές και ενδεχομένως σποραδικές καταιγίδες στην Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη και στο Βόρειο και Ανατολικό Αιγαίο - Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι σχετικά αυξημένες
THE LIFO TEAM