Ωρωπός: Επιχείρησε να παρασύρει με αυτοκίνητο δυο άτομα μετά από καυγά

Ωρωπός: Επιχείρησε να παρασύρει με αυτοκίνητο δυο άτομα μετά από καυγά Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI
0

Συνελήφθη 27χρονος στον Ωρωπό, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή, έπειτα από ένταλμα σύλληψης που εκκρεμούσε εις βάρος του. 

Ο δράστης φέρεται να προσπάθησε να εμβολίσει με το αυτοκίνητό του δύο άτομα, μια γυναίκα και έναν άνδρα, στις 6 Οκτωβρίου, μετά από καβγά έξω από κατάστημα στο Πολυδένδρ Ωρωπού. 

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 27χρονος κινούμενος στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και με σβηστά φώτα, προσπάθησε να χτυπήσει αρχικά μια 28χρονη, η οποία κατάφερε να διαφύγει ανεβαίνοντας σε νησίδα. Στη συνέχεια, τραυμάτισε σοβαρά έναν 20χρονο στο πόδι πριν διαφύγει από το σημείο. Το περιστατικό ξεκίνησε από λεκτική αντιπαράθεση μεταξύ του δράστη και της 28χρονης, που αφορούσε προσωπικές διαφορές.

Την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου, ο 27χρονος εντοπίστηκε από αστυνομικούς στην περιοχή του Μαραθώνα. Στην προσπάθειά του να αποφύγει τον έλεγχο, ανέπτυξε ταχύτητα, θέτοντας σε κίνδυνο άλλους οδηγούς και πεζούς. Τελικά, στάθμευσε έξω από την οικία του και προσπάθησε να διαφύγει από την πίσω πλευρά του σπιτιού, αλλά ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς.

Το όχημα που χρησιμοποίησε κατά την απόπειρα ανθρωποκτονίας κατασχέθηκε, καθώς και το όχημα που οδηγούσε κατά τη σύλληψή του. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ