ΚΙΝΗΣΗ

Δολοφονία Σούζαν Ίτον: Δικάζεται ξανά ο 32χρονος - «Τη βίαζε ακόμα και αναίσθητη»

Δολοφονία Σούζαν Ίτον: Δικάζεται ξανά ο 32χρονος - «Τη βίαζε ακόμα και αναίσθητη» Facebook Twitter
0

Η υπόθεση της κτηνώδους δολοφονίας της διακεκριμένης Αμερικανίδας μοριακής βιολόγου Σούζαν Ιτον στο Κολυμπάρι, το 2019, αναβιώνει σήμερα στο Μεικτό Ορκωτό Εφετείο  Κρήτης, στα Χανιά.

Η υπόθεση είχε συγκλονίσει την κοινή γνώμη σε Ελλάδα και εξωτερικό ενώ ήταν πολύ μεγάλο και το ενδιαφέρον ξένων ΜΜΕ.

Σε πρώτο βαθμό, ο 32χρονος καθ’ομολογία δολοφόνος, καταδικάστηκε σε ποινή ισόβιας κάθειρξης για τη δολοφονία και σε 13 έτη κάθειρξη για τον βιασμό της.

«Είναι πολύ δύσκολο αυτό. Έρχονται τόσο πολλές βαριές αναμνήσεις. Είναι μια τεράστια απώλεια για την οικογένειά μας και ελπίζω το δικαστήριο να επιβεβαιώσει αυτό που έχει ήδη προηγηθεί. Και να μην ξανασυμβεί το ίδιο σε κανέναν άλλον», δήλωσε η αδελφή της Σούζαν Ήτον, Τζούλι.

Με πληροφορίες από zarpanews

Ελλάδα
0

ΚΙΝΗΣΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συρμός προαστιακού στο Μετρό: «Ο ρυθμιστής κυκλοφορίας έκανε λάθος, ο μηχανοδηγός παραβίασε 2 φωτοσήματα»

Ελλάδα / Συρμός προαστιακού μπήκε στη γραμμή του Μετρό: «Ο ρυθμιστής κυκλοφορίας έκανε λάθος, ο μηχανοδηγός παραβίασε 2 φωτοσήματα»

Ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕ, Παναγιώτης Τερεζάκης αποκάλυψε το αλαλούμ που λίγο έλειψε να προκαλέσει νέο σιδηροδρομικό ατύχημα την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου
LIFO NEWSROOM
Κακοκαιρία Ιανός: Ένοχος ο Αγοραστός για την πλημμύρα, αθώος για ανθρωποκτονία

Ελλάδα / Κακοκαιρία Ιανός: Ένοχος ο Αγοραστός για την πλημμύρα, αθώος για ανθρωποκτονία

Ένοχοι κρίθηκαν επίσης για την πλημμύρα στον Ιανό ο πρώην αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας Κώστας Νούσιος και οι δύο προϊστάμενοι της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων σε Περιφέρεια Θεσσαλίας και Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας
LIFO NEWSROOM