Θέλεις κι εσύ να γίνεις μέρος της επόμενης γενιάς πιλότων; Η AEGEAN σε βοηθά να τα καταφέρεις

Ονειρεύεσαι να γίνεις πιλότος της επόμενης γενιάς; Η AEGEAN σε βοηθά να τα καταφέρεις

Όλα όσα χρειάζεσαι είναι εκεί: από την εκπαίδευση μέχρι την υποστήριξη, με την AEGEAN να καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος του κόστους. 

Πόσες φορές έβλεπες ταινίες με αεροπλάνα και αναρωτιόσουν πώς να είναι να βρίσκεσαι εκεί μπροστά, στο πιλοτήριο; Ή πώς να μοιάζει άραγε το συναίσθημα όταν ελέγχεις ένα γιγαντιαίο αεροσκάφος που σηκώνεται στον ουρανό, πάνω από πόλεις και θάλασσες, ζώντας την απόλυτη ελευθερία; 

 

Αν αυτές οι απορίες σου περνούν από το μυαλό, ίσως ήρθε η στιγμή να σκεφτείς σοβαρά το ενδεχόμενο να γίνεις πιλότος. Γιατί, μπορεί να ακούγεται σαν κάτι μακρινό ή ανέφικτο, αλλά χάρη στην AEGEAN το όνειρο αυτό μπορεί να γίνει πραγματικότητα, αφού σου δίνει την ευκαιρία να το πετύχεις, χωρίς μάλιστα να χρειάζεται να ανησυχείς για το τεράστιο κόστος εκπαίδευσης που υπό κανονικές συνθήκες θα έφτανε τα 90.000 ευρώ​ ενώ αμέσως μετά την εκπαίδευση, έχεις μια θέση στα πιλοτήρια της Aegean εξασφαλισμένη καθώς το πρόγραμμα περιλαμβάνει και την επαγγελματική σου αποκατάσταση. 

 

Με ποιον τρόπο; Μέσα από το Πρόγραμμα Υποτροφιών Πιλότων, το οποίο τρέχει από το 2018 και έχει ήδη βοηθήσει πάνω από 180 νέους να γίνουν πιλότοι, με 90 από αυτούς να βρίσκονται ήδη στα πιλοτήρια της Aegean και της Olympic Air! Οπότε δεν πρόκειται απλά για μια ευκαιρία να γίνεις πιλότος, αλλά και μια εξαιρετική ευκαιρία να εργαστείς για την κορυφαία αεροπορική εταιρεία της Ελλάδας και μία από τις μεγαλύτερες της Ευρώπης.

 

Θέλεις κι εσύ να γίνεις μέρος της επόμενης γενιάς πιλότων; Η AEGEAN σε βοηθά να τα καταφέρεις

 

Και ας μην ξεχνάμε επίσης την αίσθηση που προσφέρει: το να έχεις «γραφείο» στα 35.000 πόδια πάνω από τη γη είναι απλώς μοναδικό. Το τοπίο, οι ορίζοντες που δεν έχεις ξαναδεί, η ελευθερία και η υπευθυνότητα – όλα αυτά έρχονται μαζί σε ένα επάγγελμα που συνδυάζει τη δράση με την ψυχραιμία και την ομαδικότητα.

 

Αν λοιπόν, είσαι γεννημένος από την 1η Ιανουαρίου 1996 και μετά, έχεις απολυτήριο λυκείου, γνωρίζεις άριστα την ελληνική και την αγγλική γλώσσα, έχεις Ελληνική ή Κυπριακή υπηκοότητα και διαθέτεις ηγετικές ικανότητες, που θα σε κάνουν να ανταποκριθείς σε κάθε περίσταση τότε ίσως είναι η στιγμή να πάρεις την απόφαση​.

 

Κάνε σήμερα κιόλας το βήμα και υπόβαλε την αίτησή σου, έως και τις 31 Δεκεμβρίου 2024 εδώ, για να ζήσεις το όνειρο και να γίνεις ο αυριανός πρωταγωνιστής στο πιλοτήριο. 

Εκπαίδευση
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Scroll to top icon