Θεσσαλονίκη: 72χρονος φυλακίστηκε για ασέλγεια στα εγγόνια του και αποκαλύφθηκε πως ήταν σκευωρία

Θεσσαλονίκη: 72χρονος φυλακίστηκε για ασέλγεια στα εγγόνια του και αποκαλύφθηκε πως ήταν σκευωρία Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI
0

Αποφυλακίστηκε 72χρονος που είχε φυλακιστεί άδικα, με την κατηγορία πως παρενοχλούσε σεξουαλικά τα τρία του εγγόνια στην περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Οι πρώτες καταγγελίες σε βάρος του ηλικιωμένου από τη Θεσσαλονίκη, έγιναν το 2019 και αφορούσαν σεξουαλική παρενόχληση των δύο εγγονιών του. Αρχικά προφυλακίστηκε, όμως στη συνέχεια αθωώθηκε και τότε ήρθε και η τρίτη καταγγελία, για βιασμό ενός ακόμη εγγονιού του.

Πριν δέκα ημέρες αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και τότε ο ένας εγγονός του αποκάλυψε στο δικαστήριο πως οι κατηγορίες είναι ψευδείς. Συγκεκριμένα παραδέχτηκε πως ότι συνέβη ήταν σκευωρία που είχε στηθεί από τη μητέρα του, προκειμένου να τον παγιδεύσει.

«Είναι μία υπόθεση που θα πίστευε κανείς ότι αυτός ο άνθρωπος είναι ένα τέρας. Αθωώθηκε για τα δύο του εγγόνια, ενώ προηγουμένως είχε κάτσει πολλούς μήνες φυλακή και κόντεψε να πεθάνει. Επτά ειδικοί ήρθαν και έκαναν πραγματογνωμοσύνη και μετά ο άνθρωπος αθωώθηκε», ανέφερε στο MEGA ο δικηγόρος του, Θοδωρής Καραγιάννης.

Αξίζει να σημειωθεί πως μετά το διαζύγιο των γονιών, την επιμέλεια των παιδιών είχαν οι παππούδες τους, γιατί οι γονείς είχαν κριθεί ακατάλληλοι για την ανατροφή τους. Στη συνέχεια περίπου εφτά χρόνια μετά εμφανίστηκε η μητέρα των παιδιών, και ακολούθησαν οι καταγγελίες.

Με πληροφορίες από Mega

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δράμα: Ξεκινούν χολιγουντιανά γυρίσματα με Βενσάν Κασέλ, Σάλμα Χάγιεκ, Κρις Έβανς - Ταινία του Netflix για την κλιματική αλλαγή

Ελλάδα / Στον Βώλακα της Δράμας Σάλμα Χάγιεκ, Κρις Έβανς, Βενσάν Κασέλ για τη νέα ταινία του Netflix

Απόλυτη μυστικότητα για τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Ρόμαν Γαβρά με αστέρες του Χόλιγουντ - Περισσότερα από 150 άτομα βρίσκονται ήδη στην περιοχή - Τι γνωρίζουμε μέχρι στιγμής
LIFO NEWSROOM