Θεσσαλονίκη: 23 θερμόμετρα είχε αγοράσει η 50χρονη που κατηγορείται ότι σκότωσε με υδράργυρο τον σύζυγό της

Θεσσαλονίκη: 23 θερμόμετρα είχε αγοράσει η 50χρονη που κατηγορείται ότι σκότωσε με υδράργυρο τον σύζυγό της Facebook Twitter
Φωτ.: Unsplash
0

Νέες πληροφορίες ήρθαν στο φως της δημοσιότητας για την 50χρονη που κατηγορείται ότι δολοφόνησε τον σύζυγό της με υδράργυρο, στη Θεσσαλονίκη.

Η 50χρονη σύμφωνα με στοιχεία της αστυνομίας, φέρεται να αγόρασε τουλάχιστον 23 θερμόμετρα, το διάστημα πριν τον θάνατο του συζύγου της από μεγάλες ποσότητες υδράργυρου. Τις πληροφορίες αυτές επιβεβαιώνει και ένας εκ των φαρμακοποιών από τη Θεσσαλονίκη στο Live News, από τον οποίο όπως υποστηρίζει προμηθεύτηκε κάποια θερμόμετρα.

«Είχε έρθει μία κυρία, δύο φορές, η οποία είχε πάρει, τη μία φορά τέσσερα ή πέντε θερμόμετρα και μία ακόμα φορά είχε πάρει επτά ή οκτώ, δεν είμαι σίγουρος. Μέχρι τέσσερα, πέντε, έχει τύχει γενικώς, αλλά τα επτά – οκτώ εκείνη τη φορά μου έκανε πιο εντύπωση. 15 δεν πρέπει να πήρε από εμένα, αλλά κάποια πήρε από εμένα. Μου είπε νομίζω ότι θα πάει σε κάποιο ΚΑΠΗ κάτι τέτοιο μου είχε πει οπότε δεν ξαναήρθε η κυρία αυτή. Δεν θυμάμαι να ξαναήρθε, να είναι πελάτισσά μου, απλά ήρθε δύο φορές μάλλον και πήρε αυτό. Μπορεί να είχε πάρει και καμιά φορά κάτι άλλο, δεν ήταν πελάτισσά μου πάντως», ανέφερε αρχικά.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΑΣ, η 50χρονη στις 4 Ιουλίου του 2018 αγόρασε τέσσερα θερμόμετρα από φαρμακείο στο Πανόραμα και δύο ημέρες μετά επέστρεψε στο ίδιο φαρμακείο για να αγοράσει άλλα τέσσερα. Παράλληλα, μετά από λίγες ημέρες αγόρασε άλλα δεκαπέντε από φαρμακείο στην Περαία, δηλαδή σύνολο 23 θερμόμετρα υδραργύρου.

«Πώς μπορείς να το δικαιολογήσεις τώρα αυτό το πράγμα; Και πώς μπήκε η υπόθεση στο αρχείο αφού βρήκαν τα θερμόμετρα και όλα αυτά τα πράγματα; Τα θερμόμετρα έχουν τον υδράργυρο μέσα. Αν υποθέσουμε ότι την έχει κάνει αυτή την «δουλειά», το έριχνε σε φαγητό; Σε ποτό; Πού πάει αυτό το πράγμα; Υπάρχει προφανώς κατηγορία για δολοφονία. Δεν έχω πρόθεση ούτε να καταδικάσω, ούτε να αθωώσω. Είναι αρμοδιότητα των Αρχών. Κι αν χρειαστεί να συνεισφέρω, θα το κάνω», καταγγέλλει συγγενής του συζύγου της.

Η 50χρονη στην απολογία της, παραδέχτηκε πως αγόρασε θερμόμετρα,, ωστόσο υποστηρίζει ότι τα έστειλε στην αδελφή της στην Πολωνία. «Είναι αλήθεια ότι αγόρασα από φαρμακείο στο Πανόραμα αρχικά τουλάχιστον έξι θερμόμετρα υδραργύρου, εκ των οποίων το ένα το παρέδωσα στον σύζυγό μου που νοσηλευόταν, τα δε υπόλοιπα τα έστειλα με δέμα στην αδελφή μου στην Πολωνία. Μετά από λίγες ημέρες, πήγα σε άλλο φαρμακείο της Περαίας, αγοράζοντας ακόμα δώδεκα θερμόμετρα υδραργύρου, από τα οποία ξανά το ένα το έδωσα στον σύζυγό μου ενώ τα υπόλοιπα τα έστειλα ξανά με δέμα στην Πολωνία», φέρεται να υποστήριξε.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δίκη Πισπιρίγκου: Διαφωνούν οι ιατροδικαστές για την αιτία του θανάτου της Μαλένας

Ελλάδα / Δίκη Πισπιρίγκου: Διαφωνούν οι ιατροδικαστές για την αιτία του θανάτου της Μαλένας

Οι ιατροδικαστές, Νίκος Καρακούκης και Νίκος Καλόγρηας εξέφρασαν τον προβλημαστιμό τους με την αρχική εκτίμηση της συναδέφλου τους, Χριστίνας Τσάκωνα περί ηπατικής ανεπάρκειας
LIFO NEWSROOM
Μαρινάκης για ΑΣΕΠ: Για πρώτη φορά το Δημόσιο θα αποκτήσει πληροφοριακό σύστημα διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού

Ελλάδα / Μαρινάκης για ΑΣΕΠ: Για πρώτη φορά το Δημόσιο θα αποκτήσει πληροφοριακό σύστημα διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού

«Θα συντμηθούν οι προθεσμίες για όλα τα στάδια της διαδικασίας προσλήψεων» ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος με αφορμή την ψήφιση του νομοσχεδίου για το ΑΣΕΠ
LIFO NEWSROOM