Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: «Η Κυριακή μου να γίνει μπαϊράκι για όλες τις γυναίκες» λέει η μητέρα της

Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: «Η Κυριακή μου να γίνει μπαϊράκι για όλες τις γυναίκες» λέει η μητέρα της Facebook Twitter
Η Κυριακή Γρίβα που δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων
0

«Κάθε φορά που δολοφονείται μια γυναίκα σκέφτομαι το κοριτσάκι μου» δήλωσε η μητέρα της Κυριακής Γρίβα που δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων, το βράδυ της 1ης Απριλίου 2024.

Η μητέρα της, κ. Δέσποινα, έδωσε μια έντονα συναισθηματικά φορτισμένη συνέντευξη στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8 και την εκπομπή «Σε Διάδραση». Με αφορμή την ανακοίνωση της εισαγγελικής πρότασης για τον δολοφόνο και πρώην σύντροφο της Κυριακής Γρίβα, η οποία καταρρίπτει τον ισχυρισμό του δράστη ότι είχε ψυχιατρικά προβλήματα αλλά συγχρόνως και την πρόταση για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, η μητέρας της Κυριακής Γρίβας, ανέφερε χαρακτηριστικά «Αυτός ο άνθρωπος δεν είναι τρελός. Είχε σώας τας φρένας. Μου κινεί υποψίες το γεγονός ότι βρίσκεται ακόμα στο ψυχιατρείο των φυλακών».

Στη συνεχεία, επισήμανε «Κάθε φορά που δολοφονείται μια γυναίκα σκέφτομαι το κοριτσάκι μου. Η Κυριακή μου έκανε αυτό που όλοι προτρέπουν τις γυναίκες να κάνουν όταν βρίσκονται σε μια κακοποιητική σχέση και το αποτέλεσμα το ξέρετε (…). Η Κυριακή μου να γίνει ένα μπαϊράκι για όλες τις γυναίκες. Ανεξαρτήτου ηλικίας» ενώ έπειτα, δίχως να μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της, είπε: «Το παιδί μου δεν είναι εδώ. Μιλάω σε μια φωτογραφία και της ανάβω το καντήλι κάθε μέρα. Δεν μπορείς να καταλάβεις πώς αισθάνομαι που δεν ήμουν εκεί μπροστά, να μπω μπροστά στο μαχαίρι. Να σκοτώσει εμένα. Διότι, εγώ τώρα πεθαίνω κάθε μέρα. Εγώ δεν ζω πλέον. Απλώς υπάρχω (…)».

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πάσχα: Πως θα κινηθούν τα ΜΜΜ από τη Μεγάλη Παρασκευή έως και την Τετάρτη

Ελλάδα / Πάσχα: Πως θα κινηθούν τα ΜΜΜ από τη Μεγάλη Παρασκευή έως και την Τετάρτη

Σημειώνεται πως ανάλογα με την επιβατική κίνηση, υπάρχει πρόβλεψη για ενίσχυση των γραμμών που εξυπηρετούν Αεροδρόμιο, σταθμούς ΚΤΕΛ Κηφισού και Λιοσίων αλλά και το Λιμάνι του Πειραιά
LIFO NEWSROOM
Καιρός: Πάσχα 2025 με αφρικανική σκόνη, ζέστη και βροχές – Η αναλυτική πρόγνωση

Ελλάδα / Καιρός: Πάσχα 2025 με αφρικανική σκόνη, ζέστη και βροχές – Η αναλυτική πρόγνωση

Πώς θα κυλήσει ο καιρός το Πάσχα 2025 σε όλη τη χώρα. Ζεστός καιρός, τοπικές βροχές, αυξημένες θερμοκρασίες και επεισόδια αφρικανικής σκόνης - Αναλυτικά η πρόγνωση από Μεγάλη Πέμπτη έως Δευτέρα του Πάσχα
LIFO NEWSROOM