Κύθηρα: Αυτοκτόνησε πρόεδρος κοινότητας - Προηγήθηκε ξυλοδαρμός για τοπικά ζητήματα

Κύθηρα: Αυτοκτόνησε πρόεδρος κοινότητας μετά από ξυλοδαρμό για τοπικά ζητήματα Facebook Twitter
Φωτ. / EUROKINISSI
0

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία των Κυθήρων, μετά την αυτοκτονία προέδρου τοπικής κοινότητας του νησιού.

Ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Καραβά στα Κύθηρα, αυτοκτόνησε έπειτα από καυγά που είχε με τον πρόεδρο της Επιτροπής Εγχωρίου Περιουσίας. Σύμφωνα με πληροφορίες του kythera.news, ο πρόεδρος της κοινότητας αρχικά είχε έντονο διαπληκτισμό με τον δεύτερο, για τοπικά ζητήματα.

Μάλιστα, σύμφωνα με την καταγγελία του προέδρου της Επιτροπής Εγχωρίου Περιουσίας, τον ξυλοκόπησε και από το περιστατικό φέρεται να τραυματίστηκε και η σύζυγος του. Στη συνέχεια τον κατήγγειλαν, με αποτέλεσμα η αστυνομία να ξεκινήσει τις έρευνες για τον εντοπισμό του.

Τότε σύμφωνα με τις πληροφορίες του site, ο άνδρας έδωσε τέλος στη ζωή του. Αστυνομικός που τον γνώριζε και είναι και μέλος στο δημοτικό συμβούλιο, νωρίτερα δέχτηκε μήνυμα στο κινητό του από τον αυτόχειρα, στο οποίο έγραφε «δεν αντέχω άλλο να πολεμώ για αυτά (δηλαδή για τα θέματα του νησιού). Συνεχίστε εσείς τους αγώνες μας».

Ο ίδιος ενημέρωσε τις Αρχές για το μήνυμα και στη συνέχεια εντοπίστηκε νεκρός.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πάσχα: Πως θα κινηθούν τα ΜΜΜ από τη Μεγάλη Παρασκευή έως και την Τετάρτη

Ελλάδα / Πάσχα: Πως θα κινηθούν τα ΜΜΜ από τη Μεγάλη Παρασκευή έως και την Τετάρτη

Σημειώνεται πως ανάλογα με την επιβατική κίνηση, υπάρχει πρόβλεψη για ενίσχυση των γραμμών που εξυπηρετούν Αεροδρόμιο, σταθμούς ΚΤΕΛ Κηφισού και Λιοσίων αλλά και το Λιμάνι του Πειραιά
LIFO NEWSROOM
Καιρός: Πάσχα 2025 με αφρικανική σκόνη, ζέστη και βροχές – Η αναλυτική πρόγνωση

Ελλάδα / Καιρός: Πάσχα 2025 με αφρικανική σκόνη, ζέστη και βροχές – Η αναλυτική πρόγνωση

Πώς θα κυλήσει ο καιρός το Πάσχα 2025 σε όλη τη χώρα. Ζεστός καιρός, τοπικές βροχές, αυξημένες θερμοκρασίες και επεισόδια αφρικανικής σκόνης - Αναλυτικά η πρόγνωση από Μεγάλη Πέμπτη έως Δευτέρα του Πάσχα
LIFO NEWSROOM