Η Μέγκαν Μαρκλ για τον Χάρι ως πατέρα: Ετοιμάζουμε μαζί το lunch box των παιδιών

Η Μέγκαν Μαρκλ για τον Χάρι ως πατέρα: Ετοιμάζουμε μαζί το lunch box των παιδιών Facebook Twitter
Φωτογραφία: Invictus Games Vancouver Whistler 2025/ Instagram
0

Μια προσωπική ιστορία μοιράστηκε η Μέγκαν Μαρκλ για να δείξει πώς είναι ο πρίγκιπας Χάρι ως πατέρας, αλλά και πόσο αγαπά τους Αγώνες Invictus που έχει δημιουργήσει ο ίδιος. 

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ βρίσκονταν στον Καναδά για τους Αγώνες Invictus, όταν η Μέγκαν Μαρκλ έκανε μια εγκάρδια εισαγωγή «χωρίς σενάριο», στον πρίγκιπα Χάρι. 

Στους Αγώνες Invictus συμμετέχουν βετεράνοι πολέμου, τραυματίες και άρρωστοι στρατιωτικοί και διαδραματίζονται στο Βανκούβερ και στο Γουίστλερ από τις 8 έως τις 16 Φεβρουαρίου.

«Δεν σχεδίαζα να μιλήσω απόψε», είπε η Μέγκαν. «Μόλις φτάσαμε πριν από μερικές ώρες και άγγιξα το καναδικό έδαφος και είπα, "αισθάνομαι σαν στο σπίτι μου"». «Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι και αναγνωρίζουμε επίσης ότι οι περισσότεροι από εσάς πιθανότατα είστε τόσο εξαντλημένοι από το πόσα ταξίδια έχετε κάνει, πόση αδρεναλίνη έχετε ανεβάσει, πόσο ενθουσιασμένοι είστε για μια από τις πιο εξαιρετικές, αξέχαστες, αξέχαστες εβδομάδες πιθανώς για εσάς και τις οικογένειές σας», συνέχισε.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που βρισκόμαστε εδώ και θα ήταν παράβλεψη αν δεν αδράξω την ευκαιρία να συστήσω κάποιον που σημαίνει πολλά για μένα και ξέρω ότι σημαίνει πολλά για όλους εσάς», πρόσθεσε, μιλώντας για τον πρίγκιπα Χάρι.

«Θα τον δείτε όλη αυτή την εβδομάδα», είπε η Μέγκαν. «Θα τον δείτε στους αγώνες, θα τον δείτε πιθανώς να κουλουριάζεται μαζί σας και να σας επευφημεί στο μπάσκετ με αναπηρικό αμαξίδιο».

Η Δούκισσα αστειεύτηκε ότι ο Χάρι θα λάβει μέρος σε αθλήματα που εκείνη «δεν θα έκανε ποτέ» για να δείξει την υποστήριξή του σε όσους συμμετέχουν στους αγώνες. 

Αποκάλυψε επίσης ότι την περίοδο προετοιμασίας για τους Αγώνες, ο Χάρι τα έκανε όλα μαζί, ως πατέρας του πρίγκιπα Archie και της πριγκίπισσας Lilibet, ενώ προετοιμαζόταν με ανυπομονησία για το αθλητικό τουρνουά.

«Με τις οικογένειες... η μεγάλη βιασύνη το πρωί και η προετοιμασία για το σχολείο, το να ετοιμάζω τα lunch boxes και να ετοιμάζω πρωινό και ο σύζυγός μου είναι σε όλα αυτά μαζί μας», είπε η Μέγκαν. «Και μετά απαντούσε στο τηλέφωνό του και ο Άρτσι τον ρωτούσε "Μπαμπά, γιατί είσαι στο τηλέφωνό σου;" και απαντούσε "επειδή είναι για τους Invictus, ετοιμάζομαι για τους Invictus"».

«Σημαίνει τόσα πολλά για αυτόν», είπε η Μέγκαν. «Είστε η οικογένειά του, όπως και εμείς, η οικογένειά του. Και ελπίζω να αναγνωρίσετε πόσο από την καρδιά του έχει ρίξει, σε κάθε χτύπο που φτάνει σε όλους σας αυτή την εβδομάδα, που θα είναι θεαματικό. Θέλω να το ξέρετε αυτό, πόσο σημαίνει για εκείνον και πόσα σημαίνει ο καθένας από εσάς για αυτόν. Είναι χαρά μου και απόλυτη τιμή να παρουσιάσω στη σκηνή τον σύζυγό μου, τον πατέρα των πολύ γλυκών, ενθουσιασμένων παιδιών μας που σας επευφημούν από την Καλιφόρνια, τον πρίγκιπα Χάρι, ιδρυτή των Invictus Games, τον Δούκα του Σάσεξ».

Οι παρευρισκόμενοι χειροκρότησαν καθώς ο πρίγκιπας Χάρι μπήκε στη σκηνή, αγκάλιασε τη Μέγκαν και μοιράστηκε ένα γρήγορο φιλί μαζί της πριν πλησιάσει στην εξέδρα.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η στιγμή που Τραμπ και Μασκ είναι μαζί σε Tesla

Διεθνή / Η στιγμή που Τραμπ και Μασκ είναι μαζί σε Tesla: «Όσοι τα βανδαλίζουν θα περάσουν από την κόλαση»

«Είναι όμορφο, ελπίζω να βοηθήσω στις πωλήσεις» είπε ο Τραμπ, μπαίνοντας στο μπροστινό κάθισμα ενός κόκκινου Model S - Αντίδρασεις με την κίνηση του Αμερικανού προέδρου
LIFO NEWSROOM
Λαβρόφ για Ουκρανία: Η Μόσχα δεν θα πάρει αποφάσεις που θέτουν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές

Διεθνή / Λαβρόφ για Ουκρανία: Η Μόσχα δεν θα πάρει αποφάσεις που θέτουν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές

Ο Λαβρόφ επανέλαβε τη στάση της Μόσχας ότι σε καμία περίπτωση δεν θα δεχτεί την παρουσία ΝΑΤΟϊκών στρατευμάτων στην Ουκρανία, αν υπάρξει μόνιμη ειρηνευτική συμφωνία
LIFO NEWSROOM
ΗΠΑ: Η σύλληψη Παλαιστίνιου ακτιβιστή εγείρει ερωτήματα για την προστασία φοιτητών και κατόχων πράσινης κάρτας

Διεθνή / ΗΠΑ: Η σύλληψη Παλαιστίνιου ακτιβιστή εγείρει ερωτήματα για την προστασία φοιτητών και κατόχων πράσινης κάρτας

Σύμφωνα με νομικούς εμπειρογνώμονες, η κυβέρνηση φαίνεται να επιχειρεί την απέλαση του Χαλίλ με το σκεπτικό ότι συμμετείχε σε τρομοκρατική δραστηριότητα ή συνιστά απειλή
LIFO NEWSROOM