Από το 2017, το CHE Cocina y Barra Sudamericana αποτέλεσε την πρώτη αυθεντική λατινοαμερικάνικη γαστρονομική εμπειρία στην Ελλάδα. Σήμερα, το 2025, ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο, φέρνοντας στο προσκήνιο μια μοναδική συγχώνευση λατινοαμερικάνικων, ελληνικών και τροπικών ασιατικών επιρροών, δημιουργώντας μια εμπειρία γεύσης χωρίς σύνορα.

 

Με την καθοδήγηση του Executive Chef Θάνου Στασινού, ειδικού στη Nikkei κουζίνα, και του Head Chef Αντώνη Μαυρίδη, το νέο CHE γεφυρώνει δύο πολιτισμούς, χρησιμοποιώντας κυρίως ελληνικές πρώτες ύλες. Με πάθος για τη φωτιά της σχάρας και την ένταση των γεύσεων, δημιουργεί ένα νέο πρότυπο fusion γαστρονομίας.

 

Πρωτοπορία στη Γεύση με Εξαιρετικά Πιάτα

Δύο πιάτα που ξεχωρίζουν στο νέο μενού είναι το Tsukune—αφράτα κεφτεδάκια κοτόπουλου καλυμμένα με ένα λεπτό στρώμα από ζελέ σόγιας, σερβιρισμένα πάνω σε ένα αέρινο πουρέ μελιτζάνας. Εξίσου εντυπωσιακά είναι τα Dumplings, γεμιστά με χοιρινό αρωματισμένο με πράσο και σέλερι, συνοδευμένα από κορεάτικη kimchi και αφρό αυγολέμονου που απογειώνει τη γεύση.

 

CHE Cocina y Barra Sudamericana: Πρωτοπορία στη Σύγχρονη Γαστρονομία της Ελλάδας

 

Βιωσιμότητα & Cocktail Culture

Στο CHE, η γεύση συναντά τη βιωσιμότητα. Με έμφαση στη χρήση τοπικών προϊόντων, η φιλοσοφία αυτή επεκτείνεται και στο bar menu. Τα signature cocktails είναι ένας ύμνος στη Λατινική Αμερική, με mezcal, pisco και εξωτικές φρουτένιες νότες, απόλυτα ισορροπημένα με τις τολμηρές γεύσεις του μενού.

 

 

Μια Ζωντανή Χασιέντα στον Πειραιά

Περισσότερο από ένα εστιατόριο, το CHE Cocina είναι ένας ζωντανός προορισμός. Ο χώρος αποπνέει την ενέργεια μιας λατινοαμερικάνικης hacienda, με ζεστές αποχρώσεις, τροπικά φυτά και χειροποίητες λεπτομέρειες, δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα. Κάθε γεύμα είναι μια εμπειρία, είτε απολαμβάνετε ένα φλογισμένο ceviche είτε ένα κοκτέιλ mezcal με πικάντικες νότες.

 

CHE Cocina y Barra Sudamericana: Πρωτοπορία στη Σύγχρονη Γαστρονομία της Ελλάδας

 

Ηγέτης στη Σύγχρονη Γαστρονομία

Το CHE δεν είναι απλά το πρώτο λατινοαμερικάνικο εστιατόριο στην Ελλάδα. Είναι το πρώτο που συνδυάζει αριστοτεχνικά τις λατινοαμερικάνικες και ελληνικές παραδόσεις με βιώσιμες πρακτικές και μοντέρνα γαστρονομική σκέψη.

 

Η νέα ταυτότητα του CHE Cocina σας προσκαλεί σε ένα μοναδικό ταξίδι γεύσης, όπου η παράδοση συναντά την πρωτοπορία.

Κρατήσεις & Επικοινωνία:

+30 210 42 96 660
[email protected]
www.cherestaurant.gr

Οδηγός Γεύσης