Ιουλία Καραπατάκη: «Ευχαριστώ που με καλέσατε αλλά έχω πολύ άγχος»

Ιουλία Καραπατάκη: «Ευχαριστώ που με καλέσατε αλλά έχω πολύ άγχος» Facebook Twitter
Φωτ. Ιουλία Καραπατάκη / NDP
0

Την πρώτη τηλεοπτική της συνέντευξη έδωσε νωρίτερα το πρωί της Τρίτης, η Ιουλία Καραπατάκη.

Η γνωστή τραγουδίστρια ήταν καλεσμένη το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» της ΕΡΤ. Ωστόσο παρότι μπήκε στο πλατό χαμογελαστή, η Ιουλία Καραπατάκη μόλις κάθισε στη θέση της, εξομολογήθηκε στους παρουσιαστές πως έχει πολύ άγχος.

«Ευχαριστώ που με καλέσατε αλλά έχω πολύ άγχος» ανέφερε χαρακτηριστικά, εξηγώντας πως είναι η πρώτη τηλεοπτική της εμφάνιση.

Συγκεκριμένα όταν ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά τη ρώτησαν, απάντησε πως «έχω δώσει συνεντεύξεις, αλλά τηλεοπτικές έτσι μόνη μου όχι».

«Συνεχίζω να έχω άγχος στις εμφανίσεις μου. Είναι δημιουργικό μερικές φορές, θεωρώ ότι δεν αγχώνεσαι εκεί που δεν σου αρέσει. Αγχώνεσαι όταν βλέπεις τόσο κόσμο από κάτω», εξήγησε στη συνέχεια η Ιουλία Καραπατάκη και συνέχισαν τη συνέντευξη.

It's Viral
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετρό: «Οι αποβάθρες στο Σύνταγμα είναι μικρότερες από αυτό που πρέπει και γι' αυτό δημιουργείται συνωστισμός»

It's Viral / Μετρό: «Οι αποβάθρες στο Σύνταγμα είναι μικρότερες από αυτό που πρέπει και γι' αυτό δημιουργείται συνωστισμός»

«Φτιάχτηκε λάθος ο κεντρικότερος σταθμός της Αθήνας. Μετά από 25 χρόνια δεν μπορείς να κάνεις κάτι» δήλωσε ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Βασίλης Οικονόμου
THE LIFO TEAM