Δολοφονία στην Εύβοια: «Ήθελε να βοηθήσει, του έδωσε δύο μήνες να βρει νέο σπίτι» λέει ο δικηγόρος του θύματος

Δολοφονία στην Εύβοια: «Ήθελε να βοηθήσει, του έδωσε δύο μήνες να βρει νέο σπίτι» λέει ο δικηγόρος του θύματος Facebook Twitter
Φωτ. από το σημείο της δολοφονίας στην Εύβοια / eviathema.gr
0

«Ο πελάτης μου ήθελε να βοηθήσει τον δράστη» ανέφερε ο δικηγόρος της οικογένειας του 50χρονου, ο οποίος δολοφονήθηκε στην Εύβοια.

Ο δικηγόρος της οικογένειας του 50χρονου, που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ στην περιοχή του Μύτικα στην Εύβοια, μιλώντας στο ΕΡΤΝews εξήγησε πως ο πελάτης του, είχε πρόθεση να βοηθήσει τον 75χρονο και πως του είχε δώσει περιθώριο δύο μήνες για να βρει νέο τόπο διαμονής.

Σημειώνεται πως από το χειρόγραφο ημερολόγιο που βρέθηκε δίπλα στη σορό του δράστη, έγινε γνωστό πως ήταν αποφασισμένος να βάλει τέλος στη ζωή του, καθώς βρισκόταν σε αδιέξοδο και δήλωνε απογοητευμένος που έχασε το σπίτι του, το οποίο απέκτησε με τόσο κόπο.

Μάλιστα, αποκάλυψε πως η αδελφή του ήταν εκείνη που έβγαλε το σπίτι σε πλειστηριασμό, προκειμένου να πάρει πίσω χρήματα που της χρωστούσε ο 75χρονος.

«Υπήρχε μια οφειλή του δράστη προς την αδερφή του, η οποία ήταν κάτοικος εξωτερικού. Από τη στιγμή που βγήκαν οι δικαστικές αποφάσεις και δεν καταβλήθηκαν τα οφειλόμενα, η αδερφή του αναγκάστηκε να βγάλει το σπίτι στον πλειστηριασμό», δήλωσε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος της οικογένειας του 50χρονου.

«Ο πελάτης μου ήθελε να βοηθήσει τον δράστη, δίνοντάς του δύο μήνες για να βρει νέο τόπο διαμονής. Η απόφαση αυτή ήταν καθαρά από ανθρωπιά και χωρίς να πληρώνει ενοίκιο και χωρίς κανένα οικονομικό αντάλλαγμα» συνέχισε, ενώ ερωτηθείς εάν οι δύο άνδρες γνωρίζονταν, απάντησε ότι είχαν συναντηθεί στο γραφείο του και «το κλίμα ήταν πάρα πολύ καλό, και οι δύο πλευρές ήταν συνεργάσιμες και ήρεμες».

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πάσχα: Πως θα κινηθούν τα ΜΜΜ από τη Μεγάλη Παρασκευή έως και την Τετάρτη

Ελλάδα / Πάσχα: Πως θα κινηθούν τα ΜΜΜ από τη Μεγάλη Παρασκευή έως και την Τετάρτη

Σημειώνεται πως ανάλογα με την επιβατική κίνηση, υπάρχει πρόβλεψη για ενίσχυση των γραμμών που εξυπηρετούν Αεροδρόμιο, σταθμούς ΚΤΕΛ Κηφισού και Λιοσίων αλλά και το Λιμάνι του Πειραιά
LIFO NEWSROOM
Καιρός: Πάσχα 2025 με αφρικανική σκόνη, ζέστη και βροχές – Η αναλυτική πρόγνωση

Ελλάδα / Καιρός: Πάσχα 2025 με αφρικανική σκόνη, ζέστη και βροχές – Η αναλυτική πρόγνωση

Πώς θα κυλήσει ο καιρός το Πάσχα 2025 σε όλη τη χώρα. Ζεστός καιρός, τοπικές βροχές, αυξημένες θερμοκρασίες και επεισόδια αφρικανικής σκόνης - Αναλυτικά η πρόγνωση από Μεγάλη Πέμπτη έως Δευτέρα του Πάσχα
LIFO NEWSROOM