Η Άριελ Κωνσταντίδη μίλησε για την απόφασή της να αποκτήσει τρίτο παιδί, μόνη της, στα 53 της.
Καλεσμένη στο «Στούντιο 4» το απόγευμα της Τρίτης 15 Απριλίου, η ηθοποιός μίλησε για την εγκυμοσύνη της και εξέφρασε την άποψή της για το πλαίσιο μέσα στο οποίο θεωρεί ότι θα έπρεπε να γεννιέται ένα παιδί, «χωρίς βάρη». Αφού τόνισε ότι ήθελε πολύ καιρό να αποκτήσει ακόμη ένα παιδί, η Άριελ Κωνσταντινίδη, σχολίασε:
«Τα παιδιά πρέπει να γεννιούνται χωρίς βάρη, ότι πρέπει να φτιάχνουν τη μαμά και τον μπαμπά και να έχουν όλο αυτό το βάρος στο σπίτι. Να είναι χαρούμενα γιατί δεν μπορείς να λες είσαι η χαρά της ζωής μου, αλλά εγώ να μην το βλέπω».
Στην πορεία ανέφερε, ότι δεν βρίσκεται σε σχέση και εξήγησε πως δεν υπάρχει πατέρας για το παιδί της, αλλά θα τον βρει στην πορεία. «Τώρα δεν έχω σχέση, είμαι μόνη. Πιστεύω τόσο πολύ στον ρόλο του πατέρα, θεωρώ ότι είναι τόσο σημαντικός και θέλω έναν άνδρα που θα είναι συνειδητός σε αυτό και η δική μας σχέση να είναι για πάντα. Δεν θα ήθελα αυτό το παιδί να είναι αυτό που θα με ενώνει με έναν άνδρα. Όχι γιατί μπορεί να είμαστε καλά μπορεί όχι, δεν θέλω να είναι το παιδί μπροστά στη σέντρα».
«Θα βρούμε τον μπαμπά στην πορεία» ανέφερε η Άριελ Κωνσταντινίδη.