Τραυμάτισαν φοιτητή στο Πολυτεχνείο

Τραυμάτισαν φοιτητή στο Πολυτεχνείο Facebook Twitter
7

Οι σημερινές εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 39ης επετείου του Πολυτεχνείου, ξεκίνησαν με παρατράγουδα, καθώς ένας φοιτητής, μέλος της φοιτητικής παράταξη ΠΑΣΠ, έπεσε θύμα επίθεσης από κουκουλοφόρους με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Σύμφωνα με το Πρώτο ΘΕΜΑ, στο σημείο κατέφτασε ιδιωτικό ασθενοφόρο, άνδρες του οποίου παρείχαν τις πρώτες βοήθειες στον νεαρό.

Σημειώνεται ότι οι εκδηλώσεις για το Πολυτεχνείο ξεκίνησαν από σήμερα με καταθέσεις στεφανιών στο χώρο του Ιδρύματος στην οδό Πατησίων, ενώ το μεσημέρι, οι διοργανωτές των εκδηλώσεων θα δώσουν συνέντευξη Τύπου για το πρόγραμμα που θα αναπτυχθεί κατά το τριήμερο στο χώρο του Πολυτεχνείου. Οι εορτασμοί θα κορυφωθούν το Σάββατο.

7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Ελλάδα / Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Η υπεράσπιση προσπάθησε να αποδώσει την ευθύνη στον επικίνδυνο δρόμο και ζήτησε την υποβάθμιση της κατηγορίας σε πλημμέλημα, αλλά το δικαστήριο δεν το δέχθηκε
LIFO NEWSROOM
Περιφέρεια Ηπείρου: Υπάλληλος πληρώνεται μόνο για να ελέγχει αν έχουν κλείσει παράθυρα, κλιματιστικά και φώτα

Ελλάδα / Περιφέρεια Ηπείρου: Υπάλληλος πληρώνεται μόνο για να ελέγχει αν έχουν κλείσει παράθυρα, κλιματιστικά και φώτα

Εποχή των σπηλαίων στην Ήπειρο, καθώς η Περιφέρεια αναθέτει σε υπάλληλο ένα έργο που μπορεί να γίνεται ακόμα και με ένα «κουμπί», μέσω κινητού τηλεφώνου 
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Αγαπητέ DimitrisL,πως είναι δυνατόν να ξέρεις τι κρύβεται πίσω από μια κουκούλα? Νομίζω πως οποιοσδήποτε,όπου κι αν πρόσκειται πολιτικά,μπορεί να φορέσει κουκούλα,άσχετα εάν οι κουκουλοφόροι ονομάζονται γνωστοί-άγνωστοι κτλ προκειμένου ο κάθε αναλυτής να εξάγει τα συμπεράσματα που επιθυμεί.Πάντως,όταν διαδηλώνεις και πιστεύεις σ΄αυτό,καλό είναι να μην κρύβεις τα χαρακτηριστικά σου γιατί έτσι κι αλλιώς η Αστυνομία γνωρίζει...
Φίλε Nikolas67 μπορεί να μη γνωρίζω το πρόσωπο πίσω από την κουκούλα.Αυτό που ξέρω όμως είναι ότι όταν κάποιος φοράει μία, σπάνια έχει αγνές προθέσεις.Και αυτό έχει αποδειχθεί στην ιστορία πολλές φορές, δεν τα βγάζω από το μυαλό μου.Φοιτητής τραυματίστηκε γιατί κάποιος θεώρησε να αποδώσει "δικαιοσύνη" κρύβοντας το πρόσωπό του.Αυτό εγώ δεν μπορώ να το σεβαστώ.Οι αυταποκαλούμενοι "επαναστάτες" που ονειρεύονται εξεργέσεις και "ταξικούς πολέμους" (άκου τώρα!) για μένα δεν έχουν θέση στη δημοκρατία.Αν το παραπάνω συμβάν επικροτείται γιατί το θεωρούν πάλη ενάντια στο κατεστημένο, τότε πραγματικά λυπάμαι.
DimitrisL σύμφωνα με κόσμο που ήταν μπροστά, οι συμπλοκές έγιναν μεταξύ κουκουλοφόρων γηπεδικών που προστάτευαν τους πασπίτες και πρώην πασπίτες που αποχώρησαν από το ΠΑΣΟΚ μάλλον για ΣΥΡΙΖΑ. Οι κουκουλοφόροι ήταν με τους πασπίτες.Βέβαια σου δίνω ένα δίκιο γιατί από την πάνω ενημέρωση βγαίνουν λάθος συμπεράσματα. Αγαπημένη LIFO μην αναδημοσιεύεις ειδήσεις από το Πρώτο Θέμα.
"κουκουλοφόροι γηπεδικοί προστάτευαν πασπίτες" γενικά δε βγάζει ιδιαίτερο νόημα αλλά όπως και να'χει επαληθεύει αυτά που είπα πάνω.Απ'όπου και να'ναι οι κουκουλοφόροι, καλό σκοπό σπανίως έχουν.Περιμένω αποδείξεις για το αντίθετο, χωρίς ειρωνείες όπως συνηθίζουν κάποιοι αμόρφωτοι εδώ πέρα που δε μπορούν να αρθρώσουν μια σωστή λέξη.