Update: Αίσιο τέλος στο θρίλερ της Ομόνοιας

Update: Αίσιο τέλος στο θρίλερ της Ομόνοιας Facebook Twitter
5

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια 35χρονης κωφάλαλης που απειλούσε να αυτοκτονήσει σκαρφαλωμένη σε ύψος 10 μέτρων, σε γλυπτό του Ζογγολόπουλου στην Ομόνοια. Η Πυροσβεστική την κατέβασε με κλιμακοφόρο σώα και λίγο μετά η 35χρονη είπε ότι βρίσκεται σε απόγνωση αφού δεν μπορεί να ζήσει τα δύο της παιδιά, 6 και 8 ετών. Ο πρόεδρος Κωφών Ελλάδας που βρέθηκε στην Ομόνοια και λειτούργησε ως διαπραγματευτής, δήλωσε ότι δεν είναι η μοναδική που βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση, αφού έχουν κόψει τα επιδόματα από τους κωφάλαλους. Οι κωφοί της χώρας δεν έχουν λάβει επιδόματα εδώ και 6-8 μήνες.


Μια γυναίκα με έντονο πρόβλημα συνεννόησης, πιθανότατα κωφάλαλη, έχει ανέβει, σύμφωνα με το newsit  στο γλυπτό του Ζογγολόπουλου "Πεντάκυκλο", που βρίσκεται πάνω στην πλατεία Ομονοίας και απειλεί ν' αυτοκτονήσει.

Επι τόπου βρίσκονται άνδρες της πυροσβεστικής και διαπραγματευτές για να την πείσουν να μην πέσει. Εκείνη, πετάει προς το μέρος τους χαρτάκια με σημειώσεις. Σύμφωνα με το σάιτ, η γυναίκα είναι 35 ετών με δύο παιδιά.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

3 σχόλια
Κοβονται τα επιδοματα αναπηρων, αλλα ΔΕΝ ζηταμε να κοπουν εστω και λιγο οι μισθοι των παπαδων και οι επιχορηγησεις στις μητροπολεις για να μη μας "καψει" ο θεος....οσο θελουμε να ειμαστε Αφρικη, θα ζουμε σαν Αφρικη. Δεν υπαρχει δικαιολογια πλεον...
Για μένα ηθικός αυτουργός όλων αυτών των αυτοκτονιών είναι η ίδια η αστυνομία, που προστατεύει όλα αυτά τα καθίκια μέσα στην βουλή εναντι αμοιβής. Επρεπε να είχαν αφήσει τον κόσμο να μπει να τους λυντσάρει. Θα πήγαιναν 300 άχρηστα τομάρια θα σώνονταν 3000 άνθρωποι. Αυτά που μαθαίναμε στο σχολείο για την Ελληνική γενναιότητα αρχίδια είναι. Μας επιβεβαιώνεται καθημερινά. Ενας λαός που κοιτά ο καθένας το τομάρι του είμαστε. Καθόλου περήφανη που είναι Ελληνίδα. Η μπλέμπα της Ευρώπης είμαστε…. Κουτοπόνηροι κουτσαβάκηδες, τομάρια, χωρίς καμμιά κοινωνική συνείδηση με Ο αισθήματα για τον συνάνθρωπο… Αλλά τι να περιμένεις σε μια χώρα που η αστυνομία τα παίρνει απο τους δουλεμπόρους και του μαφιόζους, τι να πεις για μια χώρα που οι πολιτικοί ξεπουλαν το βιός της, που άνθρωποι έχουν ξεπουλήσει τις συνειδήσεις τους για τον επιούσιο. Είμαστε άθλιοι !
"Όλα αυτά τα καθίκια μέσα στη βουλή", τα επέλεξαν οι ίδιοι οι Έλληνες πολίτες με δημοκρατικές διαδικασίες. Πριν ζητήσουμε το λιντσάρισμά τους, λοιπόν, θα έπρεπε να σκεφτούμε καλύτερα την ψήφο μας.
ναι, η αστυνομια τα προστατευει οχι οι πολιτες που σαν καλοι πελατες τους ψηφισαν.. αν τελειωσουμε με το λαικισμο τυπου αυτια ισως και να βελτιωθει λιγο η κατασταση.. με το δευτερο μερος του σχολιου σου συμφωνω.. τι να περιμενεις απο ενα κρατος που κοβει οριζοντια τις κοινωνικες δαπανες ενω την ιδια στιγμη το 40% των δεκο δεν εχει καν περικοψει μισθους??? απελπισια...