Δωρεάν wi-fi στο Σταθμό Λαρίσης

Δωρεάν wi-fi στο Σταθμό Λαρίσης Facebook Twitter
2

Δωρεάν wi-fi για 30 λεπτά θα έχουν οι επιβάτες στις αποβάθρες και τους εσωτερικούς χώρους του Σιδηροδρομικού Σταθμού Αθηνών, όπως ανακοίνωσε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι: "οι επιβάτες και επισκέπτες που χρησιμοποιούν τον Σιδηροδρομικό Σταθμό Αθήνας έχουν πλέον τη δυνατότητα για δωρεάν ασύρματη περιήγηση στο Διαδίκτυο μέσω της νέας υπηρεσίας ΤΡΑΙΝΟΣΕ Free WiFi hotspot. Η υπηρεσία παρέχει 30 λεπτά δωρεάν ασύρματης πρόσβασης, και καλύπτει τους εσωτερικούς χώρους του σταθμού και τις αποβάθρες".

Στο πλαίσιο εκσυγχρονισμού των υπηρεσιών της εταιρίας εγκαινιάζεται επίσης  νέα υπηρεσία πληροφόρησης του επιβατικού κοινού (Passenger Information Services) που "δίνει τη δυνατότητα στους επιβάτες, μέσα από τις οθόνες που έχουν εγκατασταθεί στην είσοδο του σταθμού και στην κεντρική αποβάθρα, να πληροφορηθούν για τις ώρες άφιξης, αναχώρησης και διέλευσης των αμαξοστοιχιών σε πραγματικό χρόνο". Μέσω αυτού του συστήματος οι επιβάτες θα ενημερώνονται και για νέες υπηρεσίες και προσφορές της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Η εταιρία σκοπεύει να επεκτείνει αυτές τις υπηρεσίες και σε άλλους σταθμούς της χώρας.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Ελλάδα / Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Η υπεράσπιση προσπάθησε να αποδώσει την ευθύνη στον επικίνδυνο δρόμο και ζήτησε την υποβάθμιση της κατηγορίας σε πλημμέλημα, αλλά το δικαστήριο δεν το δέχθηκε
LIFO NEWSROOM
Περιφέρεια Ηπείρου: Υπάλληλος πληρώνεται μόνο για να ελέγχει αν έχουν κλείσει παράθυρα, κλιματιστικά και φώτα

Ελλάδα / Περιφέρεια Ηπείρου: Υπάλληλος πληρώνεται μόνο για να ελέγχει αν έχουν κλείσει παράθυρα, κλιματιστικά και φώτα

Εποχή των σπηλαίων στην Ήπειρο, καθώς η Περιφέρεια αναθέτει σε υπάλληλο ένα έργο που μπορεί να γίνεται ακόμα και με ένα «κουμπί», μέσω κινητού τηλεφώνου 
LIFO NEWSROOM