Μόντι: «Να πάτε στην Ελλάδα να δείτε την απόγνωση και τους νεοφασίστες»

Μόντι: «Να πάτε στην Ελλάδα να δείτε την απόγνωση και τους νεοφασίστες» Facebook Twitter
3

Όλοι εναντίον του κωμικού Μπέπε Γρίλο στην Ιταλία, καθώς το κόμμα του πλησιάζει, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, το 18% δημιουργώντας ανησυχία στους αντιπάλους του. Όπως γράφει η εφημερίδα La Stampa, ο Μόντι του συνέστησε να πάει σε μια ελληνική πλατεία για να δεί την απόγνωση και τους νεοφασίστες ενώ ο  D'Alema είπε ότι ο κωμικός με το 18% " φοβίζει τους επενδυτές.

Στην προσπάθεια του να ξορκίσει τον Γκρίλο και το κόμμα των 5 αστέρων, ο σοβαρός και τεχνοκράτης κ. Μόντι «έπαιξε» πολύ με τον μπαμπούλα της Ελλάδας. «Να αφήσει τις ιταλικές πλατείες και να πάει σε μια ελληνική πλατεία να διαπιστώσει την απόγνωση και να δει τους νεοφασίστες. Θέλει να μας κάνει Ελλάδα με τις κραυγές του λαϊκισμού. Εγώ δεν έχω καμία σχέση με λαϊκισμούς», είπε ο κ. Μόντι, που πάντως γύρισε διαφημιστικό με τα εγγόνια του σε μια προσπάθεια να «σπάσει» λίγο το τεχνοκρατικό προφίλ του και να δείξει πιο ανθρώπινος..

Ο τεχνοκράτης πρωθυπουργός υπερασπίστηκε το έργο του, αντικρούοντας τις επικρίσεις που δέχεται από τον Γκρίλο, βάζοντας και πάλι λίγη Ελλάδα στο «οπλοστάσιο» του για να πείσει τους Ιταλούς με το φόβο του γείτονα: «Κατάφερα με την επιμονή των Ιταλών να γλυτώσω τη χώρα από την οικονομική καταστροφή, αρνούμενος τα δάνεια που ήθελαν να μας δώσουν. Αν το έκανα, τώρα θα είχαμε γίνει Ελλάδα. Αν θέλει εκείνος να μας κάνει Ελλάδα, ας προχωρήσει. Είναι αστείος, πνευματώδης αλλά και επιβλαβής», είπε για τον αντίπαλο του ο κ. Μόντι, που οι δημοσκοπήσεις τον δείχνουν πάντως χαμηλά, κοντά στο 13%.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μάριο Μόντι χρησιμοποιεί την Ελλάδα ως παράδειγμα προς αποφυγήν για να πείσει τους Ιταλούς. Το έκανε πάλι προσφάτως, μιλώντας για την αιθαλομίχλη της Αθήνας από τα τζάκια και τις σόμπες που ανάβουν οι Έλληνες για να ζεσταθούν.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
'Για να μην γινουμε Ελλαδα' ! Αυτα να βλεπουν οι Ελληνες πολιτες που κατεστρεψαν τοσα χρονια την πατριδα τους και τωρα τους φταινε ολοι οι αλλοι εκτος απο του λογου τους!
Τσάμπα τα λες...Φταίγανε όλοι, από τον μαύρο με τα CD έως αυτούς που δεν άκουσαν τις προφητείες του Γέροντα Παϊσίου ΕΚΤΟΣ από τον Νεοέλληνα.Εκείνος τα έκανε όλα καλα...