UPDATE: Στην Κεντρική Τράπεζα μετέβησαν οι πολιτικοί αρχηγοί

UPDATE: Στην Κεντρική Τράπεζα μετέβησαν οι πολιτικοί αρχηγοί Facebook Twitter
0

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η κρίσιμη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, στο προεδρικό Μέγαρο, παρουσία του διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας, Πανίκου Δημητριάδη. Όπως μεταδίδουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, με το πέρας της συνάντησης οι πολιτικοί αρχηγοί μετέβησαν στην Κεντρική Τράπεζα, όπου σύμφωνα με πληροφορίες θα συζητήσουν κάποια συγκεκριμένη πρόταση που φαίνεται πως υπάρχει στο τραπέζι για την εξεύρεση των χρημάτων που απαιτούνται για τη διάσωση των κυπριακών τραπεζών. 

___________________________________________________________________________________

Σε εξέλιξη είναι εδώ και λίγη ώρα η κρίσιμη σύσκεψη του προέδρου της Δημοκρατίας με τους πολιτικούς αρχηγούς, στο προεδρικό Μέγαρο. Στη σύσκεψη συμμετέχει και ο διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας, Πανίκος Δημητριάδης. Κυρίαρχο θέμα στη συνάντηση θα είναι οι προτάσεις των κομμάτων για τη διάσωση της κυπριακής οικονομίας και την εξεύρεση των 5,8 δισ. που χρειάζονται για τις τράπεζες.

Στις 12:00 ο πρόεδρος της Δημοκρατίας θα συναντηθεί με το κλιμάκιο της τρόικας, που βρίσκεται στην Κύπρο από τη Δευτέρα, ενώ κατά τη διάρκεια της ημέρας πρόκειται να συνεδριάσει και το υπουργικό συμβούλιο.

Ήδη, τα τελευταία 24ωρα έχουν καταστρωθεί εναλλακτικά σχέδια για την αντιμετώπιση της κατάστασης εκτάκτου ανάγκης, στην οποία έχει περιέλθει η Κύπρος και εκείνο στο οποίο φαίνεται να ποντάρει περισσότερο απ' όλα η κυβέρνηση, είναι η ενεργός εμπλοκή της Ρωσίας στην προσπάθεια διάσωσης.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η συνάντηση Τραμπ – Ζελένσκι: Μια απρόσμενη αχτίδα ελπίδας για την Ουκρανία

Διεθνή / Η συνάντηση Τραμπ – Ζελένσκι: Μια απρόσμενη αχτίδα ελπίδας για την Ουκρανία

Μια σύντομη αλλά καθοριστική συνάντηση στη Ρώμη φέρνει νέα δυναμική στην ουκρανική διπλωματία - Ο Τραμπ αμφισβητεί τις προθέσεις του Πούτιν και δίνει στους Ουκρανούς λόγο να ελπίζουν
LIFO NEWSROOM
Συνάντηση Τραμπ - Ζελένσκι στο Βατικανό: Πώς άλλαξε την στάση των ΗΠΑ για την Ουκρανία

Διεθνή / Συνάντηση Τραμπ - Ζελένσκι στο Βατικανό: Πώς άλλαξε την στάση των ΗΠΑ για την Ουκρανία

Ο Ζελένσκι χαρακτήρισε τη συνάντηση «δυνητικά ιστορική», αν οδηγήσει στην πολυπόθητη ειρήνη, ενώ εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου την περιέγραψε ως «πολύ εποικοδομητική»
LIFO NEWSROOM
Τουρκία: Για διαφθορά ή για το Kanal Istanbul οι δεκάδες συλλήψεις με διαταγή Ερντογάν;

Διεθνή / Τουρκία: Για το Kanal Istanbul και όχι για διαφθορά οι δεκάδες συλλήψεις με διαταγή Ερντογάν

Η εισαγγελία της Κωνσταντινούπολης εξέδωσε εντάλματα σύλληψης για 53 άτομα, εκ των οποίων συνελήφθησαν τα 47, στο πλαίσιο έρευνας που αφορά τον δήμαρχο Κωνσταντινούπολης
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ