Ιδιοκτήτης ταβέρνας έκλεβε λάδι από νεκροταφεία

Ιδιοκτήτης ταβέρνας έκλεβε λάδι από νεκροταφεία Facebook Twitter
11

Ιδιοκτήτης ταβέρνας σε παραθαλάσσια περιοχή στην Πρέβεζα συνελήφθη να αφαιρεί, μαζί με ένα ακόμη άτομο, λάδι από τα καντήλια στο νεκροταφείο της Άρτας. Οι δύο άντρες συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω να κλέβουν από τα μνήματα το λάδι, το οποίο έριχναν σε ένα μπιτόνια που είχαν μαζί τους. Δεν έχει εξακριβωθεί ακόμη αν το κλεμμένο λάδι, χρησιμοποιούνταν στα φαγητά που σέρβιρε ο ιδιοκτήτης στην ταβέρνα του.

11

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μέσα στην Κιβωτό, δύο χρόνια μετά το σκάνδαλο 

Ρεπορτάζ / Μέσα στην Κιβωτό, δύο χρόνια μετά το σκάνδαλο 

Πώς κυλά σήμερα η ζωή στον εθελοντικό οργανισμό; Οι οικονομικές ατασθαλίες, ο κίνδυνος για «λουκέτο», οι αλλαγές στους χώρους, τα ίχνη του πατέρα Αντωνίου, οι αντιδράσεις των παιδιών και ο στόχος της αποϊδρυματοποίησης. 
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Ιερά Σύνοδος: Συντάσσεται με Παπαδόπουλο χωρίς τις ακραίες ενέργειες – «Θα ενεργήσουμε τα δέοντα προς την κυβέρνηση»

Ελλάδα / Ιερά Σύνοδος: Συντάσσεται με Παπαδόπουλο χωρίς τις ακραίες ενέργειες – «Θα ενεργήσουμε τα δέοντα προς την κυβέρνηση»

«Η ΔΙΣ εξέφρασε τη λύπη της για το περιεχόμενο συγκεκριμένων έργων και αποφάσισε να ενεργήσει τα δέοντα προς την Ελληνική Κυβέρνηση», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση
LIFO NEWSROOM

σχόλια

8 σχόλια
Στη πεθερα μου οταν πηγαινε λαδακι στην εκκλησια για τα καντηλια, ο καντηλαναφτης εκανε παρατηρηση " το λαδι να ειναι αγνο-παρθενο ελαιολαδο με μηδενικη οξυτητα για να μη ...καπνιζουν τα καντηλια..!" . Ουδεν σχολιο!