Update: «Αισθάνομαι ταπεινωμένη»

Update: «Αισθάνομαι ταπεινωμένη» Facebook Twitter
4

«Χθες δέχθηκα 20 τηλεφωνήματα από διάφορα όργανα του Τύπου που, αντί να με συγχαρούν, αποφάσισαν να με ταπεινώσουν μ' αυτές τις ερωτήσεις. Η Γιούλια κι εγώ είμαστε κι οι δυο παντρεμένες και δεν έχουμε καμιά άλλη σχέση. Προπονούμαστε μαζί εδώ και οκτώ χρόνια και έχουμε γίνει πολύ καλές φίλες. Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι σημαίνει για μας η νίκη έπειτα από οκτώ χρόνια! Ήταν ένας κατακλυσμός από συναισθήματα. Και αν εκείνη τη συγκεκριμένη στιγμή τα χείλη μας άγγιξαν... Δεν ξέρω πώς ορισμένοι έφτασαν να φανταστούν κάτι τέτοιο. Αυτό δεν ταπεινώνει μόνον εμάς, αλλά και τους προπονητές μας» αναφέρει σε τελευταίες δηλώσεις της η Ξένια Ριζόβα για το φιλί που έδωσε στην συναθλήτρια της Γιούλια Γκούσκινα πάνω στο βάθρο. Οι δυο αθλήτριες κέρδισαν το Σάββατο το χρυσό στη σκυταλοδρομία γυναικών 4Χ400 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου της Μόσχας.

Ακτιβιστές υπέρ των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων και μέσα ενημέρωσης ερμήνευσαν αυτό το φιλί, η φωτογραφία του οποίου έκανε το γύρο του κόσμου, ως ένα σήμα υποστήριξης προς την κοινότητα των ομοφυλοφίλων εναντίον του νόμου που θεσπίσθηκε τον Ιούνιο από το ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν, ο οποίος δέχεται έντονες επικρίσεις από τους υπερασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

4

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

Αθλητισμός / Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

«Αυτό το πανό ανέβηκε εν αγνοία της διοίκησης του Παναθηναϊκού», λέει ο Αταμάν σύμφωνα με το Haber Global και προσθέτει ότι «η διοίκηση του συλλόγου είναι επίσης πολύ θυμωμένη με αυτήν την κατάσταση»
LIFO NEWSROOM
Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Αθλητισμός / Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Το βίντεο με την αποβολή του προπονητή του Παναθηναϊκού από φιλικό με την Μακάμπι στην Κύπρο - Η δήλωση που ανήρτησε στα κοινωνικά δίκτυα - Τι γράφουν οι τουρκικές εφημερίδες
LIFO NEWSROOM