Κεντρικές αποθήκες της Philip Morris, οι αποθήκες της Παπαστράτος

Κεντρικές αποθήκες της Philip Morris, οι αποθήκες της Παπαστράτος Facebook Twitter
3

Οι αποθήκες της εταιρείας Παπαστράτος στο Αγρίνιο, θα είναι στο εξής το πανευρωπαϊκό κέντρο αποθήκευσης καπνού της Philip Morris, ανακοινώθηκε επίσημα σήμερα.

«Για τη Philip Morris International η Ελλάδα αποτελεί χώρα στρατηγικής σημασίας για τα καπνά ανατολικού τύπου. Σε συνέχεια της συμφωνίας που υπογράψαμε το Φεβρουάριο, προχωράμε τώρα στην μετατροπή των αποθηκών μας στο Αγρινίο, σε κεντρικές αποθήκες καπνών και κέντρο διανομής για τη Philip Morris International για όλη την Ευρώπη» είπε ο επικεφαλής της Philip Morris, κατά τη διάρκεια συνάντησης με τον Πρωθυπουργό, παρουσία του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης.

Ο Αντώνης Σαμαράς δήλωσε χαρακτηριστικά πως πρόκειται για «μεγάλη, ουσιαστική, συμβολική επένδυση για τη χώρα μας, η οποία βοηθά  και στην εμπέδωση αυτής της ψυχολογίας, ότι τα πάντα αλλάζουν στην Ελλάδα».

Υπενθύμισε μάλιστα, ότι πριν από ένα εξάμηνο υπογράφτηκε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την πολυεθνική, βάσει του οποίου θα αύξανε κατά 20% τις προμήθειές της σε σχέση με την προηγούμενη τριετία.

«Αυτή η επέκταση των δραστηριοτήτων, μαζί με αυτήν την καινούργια επένδυση της Philip Morris, αντιλαμβάνεστε ότι αποτελεί μία ισχυρότατη ψήφο εμπιστοσύνης στην ελληνική οικονομία, την οποία την θεωρούμε, όπως καταλαβαίνετε, πολυσήμαντη» είπε ο πρωθυπουργός, απευθυνόμενος στον επικεφαλής της Philip Morris.

Ο Α. Σαμαράς τόνισε επίσης πως η  επένδυση αυτή, σημαίνει νέες θέσεις εργασίας, διεθνείς μεταφορές προϊόντων εντός Ελλάδος, υποστήριξη των εξαγωγών ενός κλάδου πολύ ισχυρού, με μεγάλη ζήτηση σε όλον τον κόσμο.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ