ΣΥΡΙΖΑ: «Ο Σαμαράς παραληρεί»

ΣΥΡΙΖΑ: «Ο Σαμαράς παραληρεί» Facebook Twitter
1

Απάντηση στα όσα είπε ο Αντώνης Σαμαράς από το βήμα της ΔΕΘ έδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ που με ανακοίνωσή του χαρακτηρίζει επικίνδυνο τον Πρωθυπουργό, κάνοντας λόγο για μια «παραληρηματική ομιλία άνευ προηγουμένου», με την οποία «το βασικό ερώτημα που άφησε να πλανάται είναι εάν ξέρει σε ποια χώρα βρίσκεται».

Τον καλεί «να σταματήσει να κρύβεται και να απολογηθεί για την πολιτική του, έστω για μια φορά πριν αποχωρήσει οριστικά» και προσθέτει ότι ο πρωθυπουργός «πλασάρει τη "θεωρία των δύο άκρων" για να αποκομίσει μικροπολιτικά οφέλη πλήττοντας έτσι τη δημοκρατία τη στιγμή που συνεργάτες του προτείνουν συνεργασία με τη Χρυσή Αυγή». Επίσης, σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ, κ. Σαμαράς «σερβίρει ένα πρωτογενές πλεόνασμα και στοιχεία που του κάνει δώρο η αμαρτωλή ΕΛΣΤΑΤ για να εξωραΐσει την καταστροφή και τον πόνο που έχει προκαλέσει στον ελληνικό λαό».

Η ανακοίνωση επισημαίνει ακόμη ότι ο κ. Σαμαράς βλέπει φρένο στην ανεργία, τη στιγμή που 1,5 εκ. συμπολίτες μας δεν έχουν δουλειά, τάξη στην παιδεία και την υγεία, όταν κλείνουν νοσοκομεία και σχολεία, βιωσιμότητα στο χρέος ενώ αυτό αυξάνεται, νοικοκύρεμα στα ασφαλιστικά ταμεία τη στιγμή που καταρρέουν και πρωτογενή πλεονάσματα και ανάπτυξη στα ερείπια της ύφεσης και της ισοπέδωσης.

 «Δεν γνωρίζουμε ούτε σε ποια ακριβώς χώρα νομίζει ότι μιλά ο πρωθυπουργός, ούτε από πού ακριβώς αντλεί το θράσος για να καταφεύγει σε τόσα γελοία ψέματα για να δικαιολογήσει την εθελούσια υποτέλειά του στους δανειστές» καταλήγει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διαγραφή Σαλμά ζητά ο Μητσοτάκης - Τον παραπέμπει στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΝΔ

Πολιτική / Διαγραφή Σαλμά ζητά ο Μητσοτάκης - Τον παραπέμπει στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΝΔ

Μετά την ερώτηση στη βουλή για τα «κόκκινα δάνεια» και τις αιχμές του βουλευτή κατά του Κωστή Χατζηδάκη ότι «πρέπει να έχεις δουλέψει στη ζωή σου για να καταλάβεις τον πολίτη»
LIFO NEWSROOM
ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης στην Άρτα την ώρα που συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή - Η «απάντηση» της Γεροβασίλη

Πολιτική / ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης στην Άρτα την ώρα που συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή - Η «απάντηση» της Γεροβασίλη

«Θα μπορούσε να επισκεφτεί την Άρτα μια άλλη ημέρα και όχι την ώρα της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος που θέλει να ηγηθεί» σχολίασε σε ανάρτησή της
LIFO NEWSROOM
Τζάκρη: Θα κάνω μήνυση εναντίον του Ραγκούση - Η απάντησή του

Πολιτική / Τζάκρη: Θα κάνω μήνυση εναντίον του Ραγκούση - Η απάντησή του

«Αναγκάζομαι να προσφύγω στη Δικαιοσύνη διότι παραδέχθηκε ότι άσκησε bullying εναντίον μου, αποδίδοντας τη συμπεριφορά του στην προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος» λέει η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια