Ξεκινούν οι καταθέσεις για την Χ.Α.

Ξεκινούν οι καταθέσεις για την Χ.Α. Facebook Twitter
0

Ξεκινούν οι καταθέσεις για την Χρυσή Αυγή με πρώτους μάρτυρες -κατά πληροφορίες- τους δημοσιογράφους που πήραν συνεντεύξεις από αυτοχαρακτηριζόμενα πρώην και νυν μέλη της Χρυσής Αυγής.

Οι μάρτυρες θα καταθέσουν στα πλαίσια προκαταρκτικής έρευνας που διενεργείται για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, στον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Χαράλαμπου Βουρλιώτη.

Στόχος της Εισαγγελίας είναι να ολοκληρωθεί το συντομότερο η έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχει αδίκημα εγκληματικής οργάνωσης.

Οπως έγινε γνωστό, από τις καταθέσεις αναμένεται να προκύψουν τα ονοματεπώνυμα των ανθρώπων που κατήγγειλαν περιστατικά σε βάρος της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι αν καταθέσουν στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας δεν αποκλείεται να μπουν και σε καθεστώς προστασίας μαρτύρων.

Αλλεπάλληλες συσκέψεις στον Αρειο Πάγο

 

Από το πρωί έγιναν αλλεπάλληλες συσκέψεις στον Άρειο Πάγο με την εισαγγελέα Ε. Κουτζαμάνη, τον αρμόδιο αντιεισαγγελέα για την αντιτρομοκρατία κ. Τζαβέλα και τον αντιεισαγγελέα Χ. Βουρλιώτη για να καθοριστεί το πλαίσιο των προανακριτικών ενεργειών σχετικά με την υπόθεση.

Οπως έγινε γνωστό, οι δικαστικές αρχές επεκτείνουν την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου σε μεγαλύτερο αριθμό ατόμων και για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καρυστιανού: Δεν μπορεί να ξεκινήσει η δίκη για τα Τέμπη - Έχουν φροντίσει να μας λείπουν στοιχεία

Ελλάδα / Καρυστιανού: Δεν μπορεί να ξεκινήσει η δίκη για τα Τέμπη - Έχουν φροντίσει να μας λείπουν στοιχεία

Η Μαρία Καρυστιανού μιλώντας για την κόρη της βούρκωσε, ενώ τόνισε πως το σπίτι όπου έμεναν και μεγάλωσε η κόρη της έχει κλείσει καθώς δεν μπορεί να βρίσκεται εκεί
LIFO NEWSROOM
Αλεξανδρούπολη: Τη Δευτέρα η δίκη γονέων και νηπιαγωγών για την υπόθεση βιασμού του 5χρονου

Ελλάδα / Αλεξανδρούπολη: Τη Δευτέρα η δίκη γονέων και νηπιαγωγών για την υπόθεση βιασμού του 5χρονου

Το παιδί μεταφέρθηκε στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης και υποβλήθηκε σε σχετική ιατροδικαστική εξέταση για να διερευνηθούν οι καταγγελίες
LIFO NEWSROOM