Του χρόνου καλύτερα κάλαντα

Facebook Twitter
0

Οι χαζοί + το Masterchef, το Τάκα Τάκα κι ο Κόμης Δράκουλας, όνειρα με διασημότητες, η απαγωγή της Πετρούλας, Breaking News, η Apple και η αγωγή, κ.α.

1) MasterChef

Πόσο αποκαλυπτική δημοσιογραφία νομίζουν ότι κάνουν περιοδικά (όπως το People που από χτες το πρωί αποκάλυπτε στο εξώφυλλο τη νίκη του Άκη) + σάιτ που με περηφάνια ("πρώτοι εμείς!") καταστρέφουν τα ριάλιτι με spoiler! [Όπως είπε η @ElizaBenveniste «Ακυρώνουν τη δουλειά μηνών τόσων ανθρώπων και στην τελική και τη χαρά των τηλεθεατών.»]

Aπ' την άλλη (για τα spoilers των ριάλιτι) καλά να πάθουν και τα κανάλια. Στις άλλες χώρες που έχουν μαγνητοσκοπημένους τελικούς γιατί δε διαρρέει κάτι; Και στο κάτω κάτω αφού βλέπουν πώς έχει η κατάσταση γιατί δε γυρίζουν έναν live τελικό; Το θεωρούν δύσκολο; ΟΚ, ας γυρίσουν τις δοκιμασίες και ας κρατήσουν την τελική ανακοίνωση για ένα live πρόγραμμα.

Τέλος πάντων, δεν έβλεπα καν το Masterchef και σιγά το θέμα, αλλά πραγματικά αναρωτιέμαι αν τα μέσα που καταστρέφουν μια μικροχαρά των τηλεθεατών (για κάτι που χτιζόταν επί μήνες) νομίζουν ότι θα τα προτιμούμε επειδή έχουν πρώτα τέτοιου είδους έγκυρες πληροφορίες. Σίγουρα το νομίζουν – και σίγουρα είναι γελασμένα.



2) Του χρόνου καλύτερα



Κάλαντα στο Δήμαρχο Καβάλας. Τα παιδιά του κολυμβητηρίου της Καβάλας πήγαν και είπαν τα κάλαντα στο Δήμαρχο, αλλάζοντας τους στίχους για να διαμαρτυρηθούν για το κλείσιμο (;) του κολυμβητηρίου. Τραγούδησαν λοιπόν για «επιτήδειους που τρώνε τα λεφτά» και διάφορα τέτοια. Στο βίντεο πάνω βλέπουμε το Δήμαρχο να τα ακούει και να βράζει, να προσπαθεί να μη δείξει την ενόχλησή του, να φωτογραφίζεται εθιμοτυπικά με τα παιδιά. Όταν όμως πάει να φύγει… [η συνέχεια στο βίντεο]



3) Η γελοιογραφία της ημέρας





4) Τάκα Τάκα

Για να τραγουδήσει το Τάκα Τάκα ο Τέρης Χρυσός ξεκινά με γυρισμένη την πλάτη. Με το που έρχεται η ώρα να πει τον πρώτο στίχο (το Τάκα Τάκα δηλαδή) γυρνάει ξαφνικά και σαν τον Κόμη Δράκουλα προσπαθεί να μας εκπλήξει - στα ξαφνικά! Μια καταπληκτική εισαγωγή.





5) Όνειρα με διασημότητες

Σήμερα ο ντροπαλός ονειρεύτηκε τον Σισέ.



Θέλω να περάσω από μια περιοχή και ένα σκυλί δεν θέλει να με αφήσει. Μού έχουν πει ότι πρέπει να μην υποχωρώ, καθώς αυθαίρετα κάθεται εκεί πέρα. Διασχίζω την περιοχή και έρχεται και με δαγκώνει προειδοποιητικά. Το αγνοώ και τον σχετικό πόνο και επιμένω στην πορεία μου και στο τέλος εγκαταλείπει.

Περπατώντας φτάνω έξω από ένα γήπεδο του ΠΑΟ κλειστό στην κυριολεξία. Βρίσκω μια μπάλα έξω και αρχίζω να τρέχω κλοτσώντας την. Ξαφνικά τρέχει σαν σίφουνας από πίσω μου ο Ζιμπρίλ Σισέ. Σκέφτομαι και τού μεταδίδω νοερά "Ωχ ρε φίλε. τί αγχώνεσαι; Και εγώ ΠΑΟ είμαι. Είπα να κλωτσήσω μια μπάλα να δω πώς είναι! Να δω, πώς είναι να κλωτσάς μια μπάλα στο τέρμα. Εξάλλου το γκολ δεν θα μετρήσει! Αυτόματο ρομπότ είσαι;"

Τρέχω, τρέχω πλησιάζω προς το τέρμα, αλλά όπως πάω να κλωτσήσω την μπάλα, αυτή εκτρέπεται προς τα καθίσματα των θεατών, που μοιάζουν με αυτά του θεάτρου…



*Ήρθε κάποιος διάσημος στον ύπνο σας; Πείτε το εδώ: [email protected]



6) SCARY



[απ’ το zoomnews.gr]


Περισσότερα για το ποιους εννοούσε και το τι έγινε μετά εδώ [όπου και διαβάζω: «Αδερφίστικα κόλπα, ε; Κι ο ανδρισμός τι είναι; Να πετάς υπονοούμενα και να κάνεις το Γάλλο πρόξενο όταν σε ρωτήσουν να πεις ευθέως σε ποιόν αναφέρεσαι;»]



7) Breaking News!



Some Bullshit Happening Somewhere
[παρα.πολύ.αστείο.]



8) Πινακοθήκη



Rob Gonsalves WHITE BLANKET



9) Ψιλά Γράμματα

+


Ναι, η παραπάνω είδηση μπήκε όντως στην Ελευθεροτυπία. Ναι, η Πετρούλα πήγε όντως στην πιο «alternative» περιοχή της πόλης για να διασκεδάσει. Και, ναι, γλίτωσε (και αυτή και ο «απαγωγέας»).



10) Όχι ψιλά γράμματα.

Αγωγή αποζημίωσης 200.000 ευρώ εναντίον δυσαρεστημένου καταναλωτή - blogger

Η πλευρά της Systemgraph  που αντιπροσωπεύει την Apple στην Ελλάδα και η πλευρά του πελάτη, πλήρωσε πανάκριβα ένα μηχάνημα, ταλαιπωρήθηκε απίστευτα, δεν τον εξυπηρέτησαν σωστά, προσπάθησε να λύσει το θέμα με το Συνήγορο του Καταναλωτή, έγραψε την εμπειρία του στο ίντερνετ και τελικά έφαγε και αγωγή:

Εδώ.



11) Νέο Βίντεοκλιπ



Ωραίο animation. Emma Davis - Machines

------------------------------------------------------

αύριο πάλι


0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ