Δέσποινα Τριβόλη, τσα-τσα, Αλέξια, Larry Gus, τρέιλερ.

Facebook Twitter
0

O Larry Gus είναι ένας Έλληνας μουσικός, πολύ alternative (σόρι, δε βρίσκω άλλη λέξη αυτή τη στιγμή) σε ένα λάιβ του οποίου πήγα πριν δυο χρόνια. Ήταν η πρώτη φορά που βγήκα με "τα παιδιά της Lifo", μιας και πήγαινα σπάνια στην Αθήνα, και είχαμε πάει στο Kinky Kong.

Το λάιβ ήταν ωραίο. Όλα ήταν ωραία. Και σε κάποια στιγμή η είσοδος ενός ατόμου, φαινομενικά παράταιρου στην underground κατάσταση, έκανε όλα τα κεφάλια να γυρίσουν.

Ήταν η Αλέξια, η τραγουδίστρια, το τελευταίο άτομο που περίμεναν να δουν οι θαμώνες του Kinky Kong, σε ένα τέτοιο, ψαγμένο λάιβ...

Εκείνο το βράδυ γνώρισα για πρώτη φορά τη Δέσποινα Τριβόλη από κοντά. Ήμουν σίγουρος ότι θα ενσωμάτωνε κομμάτια της βραδιάς στο 'Κορίτσι στην Πόλη' της επόμενης εβδομάδας (η εξαφανισμένη Αλέξια στον Larry Gus?!, η γνωριμία της με τον υπέροχο Άρη!, τόσα κοσμοϊστορικά γεγονότα σ' ένα βράδυ). Αλλά όχι! Τίποτα! Ούτε μισή αράδα.

Ξαναβγήκαμε τις προάλλες με τη Δέσποινα, στα Εξάρχεια. «Τι χρειάζεται να συμβεί τώρα, στη σημερινή μας συνάντηση, για να το βάλεις στο 'Κορίτσι στην Πόλη';» τη ρώτησαμε με τη Λένα μόλις καθίσαμε στο Ginger Ale.

«Να σηκωθείτε να χορέψετε τσα τσά», απάντησε παιχνιδιάρικα. Δεν σηκωθήκαμε.

Το μετανιώνω.

--

Ένα τέλειο teaser για την ταινία που ολοκληρώνεται τώρα. Λέγεται "My friend Larry Gus". Μοιάζει παράξενη και ενδιαφέρουσα.


0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ