Σήμερα λήγει η προθεσμία για τη λίστα διαθεσιμότητας στα πανεπιστήμια

Σήμερα λήγει η προθεσμία για τη λίστα διαθεσιμότητας στα πανεπιστήμια Facebook Twitter
0

Σήμερα εκπνέει η προθεσμία που είχε δώσει το υπουργείο Παιδείας για να αποστείλουν τα πανεπιστήμια τα στοιχεία των υπαλλήλων τους, προκειμένου να προχωρήσει το μέτρο της διαθεσιμότητας.

Σύμφωνα πάντως με «Τα Νέα», -και ενώ συνεχίζεται η απεργία των υπαλλήλων-, κανένα πανεπιστήμιο δεν έχει συμμορφωθεί με τις υποδείξεις του υπουργείου.

Αν και σήμερα δεν αποσταλούν στοιχεία, τότε όπως γράφει η εφημερίδα, δεν αποκλείεται αύριο να επέμβουν οι εισαγγελείς ακόμα και με τη διαδικασία του αυτοφώρου, σε βάρος των Διευθυντών Προσωπικού των Πανεπιστημίων και όσων ευθύνονται για τη μη αποστολή των στοιχείων αυτών.

Τα Νέα, αναφέρουν πάντως ότι το υπουργείο επεξεργάζεται και «Σχέδιο Β», προκειμένου να «προσπεράσει» την άρνηση των Πρυτάνεων.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΙΑ ΠΑΣΧΑ -------- Έλληνας χορεύει στην εθνική όπερα της Οδησσού και ζει μόνος στην Ουκρανία εν μέσω πολέμου

Ελλάδα / Έλληνας χορεύει στην εθνική όπερα της Οδησσού και ζει μόνος στην Ουκρανία εν μέσω πολέμου

Ο χορευτής Errik Nour που άφησε την Ελλάδα για να κυνηγήσει το όνειρό του στην εμπόλεμη Ουκρανία μιλάει στην LiFO για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, την καθημερινότητα σε μια πόλη που αγαπάει τις τέχνες, αλλά ζει με τον εφιάλτη του πολέμου και το Πάσχα που (δεν) μοιάζει με το ελληνικό
ΜΙΛΤΟΣ ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ