Η εκπαιδευτικός που όρθωσε το ανάστημά της στη Χ.Α.

Η εκπαιδευτικός που όρθωσε το ανάστημά της στη Χ.Α. Facebook Twitter
1

Η εκπαιδευτικός Μάχη Παπαζήση "έκανε το αυτονόητο". Αντιμετώπισε με θάρρος ένα τάγμα εφόδου με επικεφαλής τον βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας της Χ.Α., Κώστα Μπαρμπαρούση, που έκανε επιδρομή σε λαϊκή αγορά του Μεσολογγίου στις 8 Σεπτεμβρίου 2012.

Η κ. Παπαζήση έχει καταγραφεί σε βίντεο να αντιμετωπίζει τους χρυσαυγίτες προβάλλοντας επιχειρήματα στη βία.

 

Μιλώντας στα Νέα αναφέρει "Είχαν θυμό και οργή, έβριζαν και κλωτσούσαν". "Τους ρώτησα ποιος τους έδωσε το δικαίωμα. Με ποια δικαιοδοσία πήραν στα χέρια τους το νόμο;".

"Έκανα το αυτονόητο" είπε, προσθέτοντας πως δεν ένιωθε θυμό εναντίον τους, αλλά στενοχώρια. Όσο για την αστυνομία αναφέρει πως δε φάνηκε για να προστατεύσει όσους δέχονταν επίθεση ή για να ελέγξει την ομάδα.

Η κ. Παπαζήση προσπάθησε να κάνει καταγγελία τότε στο Α.Τ. αλλά της συνέστησαν να την προσκομίσει αργότερα γραπτά ενώ δεν σημείωσαν καν το όνομά της στο βιβλίο συμβάντων, σύμφωνα με τα Νέα. Την επόμενη συνέταξε την καταγγελία που έστειλε στον Άρειο Πάγο

Προσήλθε την Τρίτη στο δικαστήριο για να καταθέσει στη δίκη κατά του βουλευτή της Χ.Α., η οποία πήρε αναβολή.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΙΑ ΠΑΣΧΑ -------- Έλληνας χορεύει στην εθνική όπερα της Οδησσού και ζει μόνος στην Ουκρανία εν μέσω πολέμου

Ελλάδα / Έλληνας χορεύει στην εθνική όπερα της Οδησσού και ζει μόνος στην Ουκρανία εν μέσω πολέμου

Ο χορευτής Errik Nour που άφησε την Ελλάδα για να κυνηγήσει το όνειρό του στην εμπόλεμη Ουκρανία μιλάει στην LiFO για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, την καθημερινότητα σε μια πόλη που αγαπάει τις τέχνες, αλλά ζει με τον εφιάλτη του πολέμου και το Πάσχα που (δεν) μοιάζει με το ελληνικό
ΜΙΛΤΟΣ ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ

σχόλια

1 σχόλια