"Αλληλεγγύη στον συλληφθέντα Ιησού - κανένας όμηρος στα χέρια του κράτους!"

Facebook Twitter
0

Μια Ελληνική σελίδα στο Facebook σατιρίζει ανελέητα δύο πράγματα που θεωρούνται συνήθως αντίθετα: το Χριστιανισμό και την Αναρχία.

Στο γκρουπ "Αλληλεγγύη στον συλληφθέντα στον Κήπο της Γεσθημανή, Ιησού Ν." βλέπουμε μια (παρωδία) διαμαρτυρίας, που επιχειρεί να πείσει τον κόσμο να διαμαρτυρηθεί από χτες μέχρι και την Κυριακή του Πάσχα για τη σύλληψη 33χρονου.

Στο more info γράφουν: "Παράσταση Διαμαρτυρίας για την απελευθέρωση του Ιησού Ν. που συνελήφθη μετά από ανώνυμη καταγγελία στον Κήπο της Γεσθημανή. Κανένας όμηρος στα χέρια του Κράτους!!!" και λίγο πιο κάτω διαβάζουμε σε σχόλιο:

Στα σχόλια έχουμε πλακατζήδες ("Σκάνδαλο αποκάλυψαν οι πηγές μου στην προμήθεια Βαΐων... με απευθείας ανάθεση σε γνωστό Γερμανό προμηθευτή δόθηκε το έργο").

Έχουμε συνθηματίες ("όχι άλλη σταύρωση / φτάνει ο Τζεφιρέλι / τσάτσοι, γουρούνια, Φαρισαίοι!).

Και έχουμε και προσβεβλημένους ("Den gamieste floroi pou ta koroideuete ola?").

Πάντως ένας απ' αυτούς που αντέδρασαν (ο ίδιος με το Den gamieste floroi κλπ) έγραψε:

"Άλλο να γράψεις την άποψη σου κόσμια και άλλο να προσβάλλεις τα θρησκευτικά πιστεύω του διπλανού σου. Αυτό είναι απλά μια προσβολή και τίποτα παραπάνω... Οπότε ψευτοκουλτουριάρικες επαναστατικές (και καλά) μπούρδες καλό είναι να τις κρατάς για τον εαυτό σου. [...] Αυτή η σελίδα εδώ δεν είναι όμως μια άποψη αλλά μια προσβολή και μάλιστα λίγες μέρες πριν απο μια μεγάλη εορτή (τουλάχιστον για όσους πιστεύουν). [...] Για άλλους μπορεί να είναι χαβαλές για άλλους όχι. Αν ο χριστιανισμός είναι ένα ψέμα η όχι αυτό είναι στην κρίση του καθενός."

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ