Βροχές στα βόρεια και ομίχλη

Βροχές στα βόρεια και ομίχλη Facebook Twitter
0

Σποραδικές βροχές από το μεσημέρι στη βορειοδυτική χώρα και τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί στα δυτικά, προβλέπει για σήμερα η ΕΜΥ. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και μόνο στα νοτιοανατολικά θα φτάσουν τα 5 Μποφόρ από βόρειες διευθύνσεις.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με ανέμους μεταβλητούς 2-4 Μποφόρ και θερμοκρασία από 17-28 βαθμούς. Στα παραθαλάσσια η μέγιστη θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής κυρίως τις βραδινές ώρες. Η ορατότητα θα είναι το πρωί περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2-4 Μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 19-24 βαθμών.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αγωνία για 43χρονο αγνοούμενο στο Κερατσίνι - Εξαφανίστηκε μετά την αναχώρησή του για την εργασία του

Ελλάδα / Αγωνία για 43χρονο αγνοούμενο στο Κερατσίνι - Εξαφανίστηκε μετά την αναχώρησή του για την εργασία του

Ο Σπύρος Σέββος είχε ενημερώσει τη σύζυγό του ότι θα πήγαινε στη δουλειά του για να τους πει πως θα χρειαστεί να απουσιάσει για μερικές ημέρες λόγω ενός προβλήματος υγείας
LIFO NEWSROOM