Νέα κόντρα Ν.Δ-ΣΥΡΙΖΑ, λόγω Κατρούγκαλου

Νέα κόντρα Ν.Δ-ΣΥΡΙΖΑ, λόγω Κατρούγκαλου Facebook Twitter
7

Νέα κόντρα ξεκίνησε μεταξύ Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις δηλώσεις χθες στην εκπομπή του Γιάννη Πρετεντέρη, του καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου και στελέχους της Κουμουνδούρου Γ. Κατρούγκαλου.

Οι επίμαχες δηλώσεις του κ. Κατρούγκαλου, στο video που ακολουθεί:

«Η χθεσινή παρέμβαση του κ. Κατρούγκαλου και τα όσα υποστήριξε για τη βία, οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αποδέχεται και διακινεί τη θεωρία της καλής και κακής βίας. Μια θεωρία που τροφοδοτεί την εξτρεμιστική βία, διχάζει την κοινωνία και οδηγεί στο χάος. Έφτασε ο κ. Κατρούγκαλος στο σημείο να δικαιολογεί προπηλακισμούς, καταλήψεις δημοσίων κτηρίων και ομηρίες καθηγητών.

Καλούμε τον κ. Τσίπρα, εδώ και τώρα, να αποδοκιμάσει ευθέως τις δηλώσεις αυτές και να ξεκαθαρίσει τη θέση του», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η ΝΔ.

Απαντώντας, το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τόνιζε χαρακτηριστικά: «Η φτηνή προβοκάτσια οδηγεί στην αυτογελοιοποίηση».

Η Ν.Δ. επανήλθε με νέα ανακοίνωση στην οποία αναφέρει:

«Αντί να συμμαζέψει τις ακραίες και επικίνδυνες φωνές, ο ΣΥΡΙΖΑ επιλέγει να συκοφαντεί και να υβρίζει. Ο κ. Τσίπρας όμως χρωστά μια ξεκάθαρη απάντηση στους πολίτες και οφείλει να τη δώσει: Υιοθετεί -ναι ή όχι;- τη διχαστική θεωρία της καλής και κακής βίας;»

 

7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: Νομοθετική πρωτοβουλία για τον επαναπατρισμό Ελλήνων γιατρών από τις ΗΠΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης: Νομοθετική πρωτοβουλία για τον επαναπατρισμό Ελλήνων γιατρών από τις ΗΠΑ

Η νομοθετική ρύθμιση που προανήγγειλε ο πρωθυπουργός επιλύει το πρόβλημα της αναγνώρισης τίτλου ειδικότητας και συνακόλουθα της εξειδίκευσης που απέκτησαν Ελληνες γιατροί σε πανεπιστήμια των ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM
Ο Άδωνις Γεωργιάδης διαψεύδει ΟΕΝΓΕ και σύζυγο της γιατρού: «Δεν προερχόταν από 36ωρη εφημερία»

Πολιτική / Ο Άδωνις Γεωργιάδης διαψεύδει ΟΕΝΓΕ και σύζυγο της γιατρού: «Δεν προερχόταν από 36ωρη εφημερία»

«Σας ενημερώνω ότι μετά από έρευνα αποδεικνύεται, ότι δεν προερχόταν από 36 ώρες εφημερία, όπως ψευδώς και κατά κόρον γράφτηκε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης για Πάπα Φραγκίσκο: Μακάρι η παρακαταθήκη της αγάπης που αφήνει να βρει την καλύτερη συνέχεια

Πολιτική / Μητσοτάκης για Πάπα Φραγκίσκο: Μακάρι η παρακαταθήκη της αγάπης που αφήνει να βρει την καλύτερη συνέχεια

«Η σκέψη μας στρέφεται στο ανά τον κόσμο ποίμνιο του Βατικανού. Ιδιαίτερα, μάλιστα, στην ελληνική κοινότητα των Καθολικών» υπογραμμίζει ο πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM