The Face: Παύλος Σαρικίζογλου

The Face: Παύλος Σαρικίζογλου Facebook Twitter
Φωτό: Άγγελος Πανοσκάλτσης
0
Καταρχάς, τι σημαίνει Black Kordatian;

Το όνομα του event προέκυψε από τον ιστορικό δρόμο της Μαυροκορδάτου, που από το 2004 έχει γίνει πεζόδρομος. Θεωρώ ότι είναι ένας από τους πιο ωραίους πεζόδρομους της πόλης, ο οποίος ξεκινά από την εκκλησία της Ζωοδόχου Πηγής στην Ακαδημίας. Το Βlack Κordatian είναι μια γιορτή που γίνεται πάνω στον πεζόδρομο και καθιερώθηκε από τους εκεί μαγαζάτορες. Φέτος είναι η δεύτερη χρονιά που πραγματοποιείται και περιλαμβάνει live από συγκροτήματα, DJ sets, μπαζάρ, street φαγητό κ.ά. Τα μαγαζιά της γειτονιάς θα μείνουν όλη τη μέρα ανοιχτά, με προνομιακές τιμές.

Ποιοι το διοργανώνουν και πώς σας ήρθε η ιδέα;

Η γιορτή διοργανώνεται από όλους τους καταστηματάρχες του πεζόδρομου. Η Μαυροκορδάτου, εκτός από εκδοτικούς οίκους και βιβλιοπωλεία, έχει ένα κατάστημα με βιολογικά προϊόντα, ένα καφέ-μπαρ, ένα καφενείο και το κοσμηματοπωλείο μου (https://www.facebook.com/paulsarzjewelleryshop). Η ιδέα ήταν να δημιουργήσουμε μια ολοήμερη γιορτή, ώστε να έρθουν οι φίλοι μας και όσο περισσότερος κόσμος γίνεται και να ανακαλύψουμε μαζί καινούργιους δημιουργούς, να ακούσουμε μουσικές και να βρούμε μια αφορμή να διασκεδάσουμε. Κάνουμε γενέθλια στον πεζόδρομο, με λίγα λόγια!

Τι έχει το πρόγραμμα φέτος;

Από τις 3 το μεσημέρι πολλοί νέοι δημιουργοί της πόλης θα στήσουν τους πάγκους τους με ρούχα, αξεσουάρ, vintage αντικείμενα και πολλά άλλα κατά μήκος του πεζόδρομου. Κατά τις 6 το απόγευμα θα ξεκινήσουν τα DJ sets και θα σερβίρεται εξαιρετικό street food (σούπες, σάντουιτς, μάφιν κ.λπ.). Σις 10 το βράδυ θα παρακολουθήσουμε live από τέσσερα συγκροτήματα. Μετά τα μεσάνυχτα η γιορτή θα συνεχιστεί στο Komma bar που έχει διοργανώσει μια club night ειδικά για την περίσταση, με μουσική από τους Nikolas Gale, Chevy και Αmateurboyz.

 

Μικρή γεύση από το περσινό Black Kordatian

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ντάνιελ Ντέι Λιούις: Τροχονόμοι έκοψαν κλήσεις σε οχήματα εν μέσω γυρίσματος της νέας του ταινίας

Πολιτισμός / Ντάνιελ Ντέι Λιούις: Τροχονόμοι έκοψαν κλήσεις σε οχήματα εν μέσω γυρίσματος της νέας του ταινίας

Τα οχήματα που ήταν παράνομα παρκαρισμένα ήταν όλα της δεκαετίας του 1980 και χρησιμοποιούνταν για τα γυρίσματα της νέας ταινίας του βραβευμένου με τρία Όσκαρ ηθοποιού
LIFO NEWSROOM
Έρση Σωτηροπούλου στη LiFO: «Παραμένω ψύχραιμη»

Βιβλίο / «Παραμένω ψύχραιμη»: Η Έρση Σωτηροπούλου σχολιάζει στη LiFO τα προγνωστικά για το Νόμπελ Λογοτεχνίας

Θα γίνει η πρώτη Ελληνίδα που θα τιμηθεί με Νόμπελ Λογοτεχνίας, επιβεβαιώνοντας τις προβλέψεις που τη θέλουν να «παίζει» ψηλά στη λίστα με τους πιθανούς νικητές του φετινού βραβείου;
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ