Κομπίνα με τα εφάπαξ στις ΔΕΚΟ

Κομπίνα με τα εφάπαξ στις ΔΕΚΟ Facebook Twitter
3

Υπάλληλοι ΔΕΚΟ είχαν στήσει κομπίνα με τα εφάπαξ, αλλάζοντας τη σειρά προτεραιότητας, προκειμένου να τα πάρουν χωρίς μειώσεις, σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο.

Όπως γράφει η εφημερία στο σημερινό πρωτοσέλιδο της, από τα πρώτα δειγματοληπτικά στοιχεία προκύπτει πως σε 280 περιπτώσεις κάποιοι φρόντισαν να αλλάξουν σειρά προτεραιότητας και κατάφεραν έτσι να πάρουν το εφάπαξ χωρίς τις μειώσεις που προβλέπει ο νόμος με αποτέλεσμα, άλλοι να χάσουν ως και 35.000 ευρώ καθώς χάνοντας τη σειρά τους υπέστησαν τις μειώσεις που προβλέπει ο νόμος.

Ήδη βρίσκονται στο μικροσκόπιο 2.000 υποθέσεις υπαλλήλων που πήραν εφάπαξ από τη ΔΕΗ και άλλες ΔΕΚΟ από το 2010 και μετά και οι δικαιούχοι θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις.

Ελλάδα
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Ελλάδα / Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Η υπεράσπιση προσπάθησε να αποδώσει την ευθύνη στον επικίνδυνο δρόμο και ζήτησε την υποβάθμιση της κατηγορίας σε πλημμέλημα, αλλά το δικαστήριο δεν το δέχθηκε
LIFO NEWSROOM
Περιφέρεια Ηπείρου: Υπάλληλος πληρώνεται μόνο για να ελέγχει αν έχουν κλείσει παράθυρα, κλιματιστικά και φώτα

Ελλάδα / Περιφέρεια Ηπείρου: Υπάλληλος πληρώνεται μόνο για να ελέγχει αν έχουν κλείσει παράθυρα, κλιματιστικά και φώτα

Εποχή των σπηλαίων στην Ήπειρο, καθώς η Περιφέρεια αναθέτει σε υπάλληλο ένα έργο που μπορεί να γίνεται ακόμα και με ένα «κουμπί», μέσω κινητού τηλεφώνου 
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Η περιβόητη "δημοσιονομική προσαρμογή" έχει έρθει από 10% μείωση δαπανών στο δημόσιο/ΔΕΚΟ, και 90% από την φορολόγηση (του ιδιωτικού τομέα). Τεκμήρια, φόροι σε ακίνητα, φόροι "πολυτελειας" σε KIA/Seat/Toyota 2000 κυβικών. Και τώρα ξέρουμε γιατί. Και μιας και μιλάμε για ΔΕΚΟ, να μας πούνε εάν έχει κοπεί έστω και 10% η κρατική χορήγηση στα ασφαλιστικά τους ταμεία."καταραμένο" μνημόνιο, "καταραμένη" Μέρκελ, "καταραμένη" Ευρωπαϊκή Ένωση, "καταραμένο" ΔΝΤ, "καταραμένο" Ευρώ.Εσείς φταίτε για όλα.
Και για να έχουμε καλό ρώτημα πόσο ήταν το εφάπαξ που δικαιούνται τα κομματόσκ... εεε συγγνώμη, οι υπάλληλοι των ΔΕΚΟ;Γιατί αν γράφετε ότι κάποιοι έχασαν ως και 35000 ευρώ αναρωτιέμαι πόσο τελικά ήταν το ύψος του εφάπαξ που δίνει μια χρεωκοπημένη χώρα στους προνομιούχους του πολιτικού συστήματος.