Τα Κακά Κορίτσια νικάνε τους ΣΤΕΡΕΟ ΝΟΒΑ στα Βραβεία Ποπ Κορν του '96.

Facebook Twitter
1

Ίσως το πιο συλλεκτικό, παρανοϊκό βίντεο που κυκλοφορεί εκεί έξω (που ανακάλυψε ο Άθενσβιλ στα τρομερά βάθη του ασύλλητου ίντερνετ και μου το έστελε) δείχνει κάτι απίθανο.

Και μόνο που οι Στέρεο Νόβα είναι υποψήφιοι ως Καλύτερο Συγκρότημα του 1996, στα Βραβεία του Ποπ Κορν που μεταδόθηκαν από το Σταρ είναι λίγο κουφό. [Κυρίως όταν δει κανείς τους υπόλοιπους υποψηφιους -  ΡΙΦΙΦΙ, Εκείνος κι Εκείνος, κλπ.]

Το ότι χάνουν όμως το βραβείο είναι πραγματικά απίθανο. Και το ότι χάνουν απ' το τελείως εφήμερο girl group Κακά Κορίτσια είναι απλώς το κερασάκι στην τούρτα.

Σ' όλα αυτά προσθέτουμε την γκαμουριά της εκδήλωσης, χτυπάμε λίγο στο μίξερ, προσθέτουμε μια γερή δόση Στάρ Τσάνελ των '90ς, βάζουμε και τον Σπύρα Μπιμπίλα στη χρονομηχανή, χτυπάμε λίγο ακόμα (το κεφάλι μας στον τοίχο) και είμαστε έτοιμοι να σερβίρουμε!

"Έλα μωρέ, και ποιοι είναι αυτοί οι Στέρεο Νόβα; Ποιος θα τους θυμάται σε 15 χρόνια, ποιος θα ακούει τη μουσική τους; Ενώ τα Κακά Κορίτσια... Θα γραφτούν με χρυσά γράμματα στην Ιστορία της Πρωτοποριακής Μουσικής, τα αριστουργήματά τους θα τραγουδιούνται και στον 21ο αιώνα. Αυτές να βραβευτούν!"

(Αν πάντως ψηφίζετε Στέρεο Νόβα, το νέο μουσικό μπλογκ του Lifo.gr είναι ό,τι πρέπει για σας. Και είναι κάθε μέρα εδώ: "ΠΟΠ!")

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ

σχόλια

1 σχόλια
Πιστευω οτι ρολο επαιξε και η δισκογραφικη που ειχαν οι Νοβα.Υποθετω πως η μπαντα δεν θα ξαφνιαστηκε και τοσο με αυτο, μπροστα στα χειροτερα που εχει κανει η δισκογραφικη τους.Η fm records εχει βγαλει εμμετικες συλλογες που μαζι με Στερεο Νοβα εχει και Ημισκουμπρια, Εκεινος κ Εκεινος, 2002GR, Goin' Through και αλλα τετοια μαργαριταρια. Kριμα. Παραηταν maistream δισκογραφικη. Μάθημα τέσσερα: Σιωπή