Η Φωτογραφία της Ημέρας: Σκέτη απόλαυση.

Facebook Twitter
0

Τέλεια φωτογραφία. 

Update: ο  μού έγραψε: με λίγο googling βρήκα ότι η φωτό με το ανάποδο μικρόφωνο είναι από Βουλγαρία και η "τραγουδίστρια" λέγεται Andrea (андреа) 

Απολαύστε ένα τραγούδι της!

To SIN City (το λογότυπο του οποίου εμφανίζεται κάτω δεξιά) όπως έγραψαν και στα σχόλια αναγνώστες και τους ευχαριστώ, είναι στη Σόφια της Βουλγαρίας http://sincity-bg.com/

Ψάχνοντας αρχικά στο ίντερνετ -πιστεύοντας ότι ίσως ήταν ελληνικό το μαγαζί- βρήκα ένα στην Αθήνα (στο οποίο έγινε reunion με το αυθεντικό line-up των WHAT’S THE BUZZ?. Το ερωτηματικό είναι στο όνομα του γκρουπ, αλλά ταιριάζει και γενικώς.). Μετά βρήκα ένα άλλο στην Κατερίνη όπου μόλις έπαιξε ο Μίλτος Πασχαλίδης.


Τέλος, ο πιο ελπιδοφόρος υποψήφιος ήταν ένα σκυλάδικο (;) στη Θεσσαλονίκη, στο Λιμάνι, που λέγεται Sin City και κάνει και βραδιές Sin ...Greeks. (Τα αποσιωπητικά πριν την επόμενη λέξη!)


Να: 



Όπως βλέπετε το μαγαζί παρουσιάζει τον πασίγνωστο Κωνσταντίνο Καραγελή, "in concert". Όχι ότι θα τραγουδίσει στα μπουζούκια, είναι concert! Και μάλιστα, ευτυχώς η αφίσα είναι στα αγγλικά, ώστε να μπορέσουν να ενημερωθούν οι φανς του Konstantinos Karagelis από όλο τον κόσμο! (Δεν είναι καθόλου στο πλαίσιο της ξιπασιάς και της προσπάθειας εντυπωσιασμού.)


Γι' αυτούς τους μερακλήδες κι ένα τραγούδι του:


ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΕΟ ΣΟΥ! [RAP EDITION]



O Γαβρήλος είναι ο νέος Φοίβος, πάει και τελείωσε. 

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ