Πιστεύει το 'Time' ότι οι Αμερικάνοι αναγνώστες του είναι χαζοί;

Facebook Twitter
0

Διάβαζα στο slate ότι ενόχληση πλέον προκαλεί και εντός των ΗΠΑ το γεγονός ότι το Time αφήνει στην άκρη τη σοβαρή δημοσιογραφία για την οποία είναι γνωστό - μόνο όταν πρόκειται για την Αμερικάνικη έκδοσή του.

Και το TIME δεν είναι ΜΙΚΡΟΠΡΑΓΜΑΤΑ -αυτός είναι το νέο όνομα του μπλογκ μου, τέρμα πια το Bits and Pieces: Είναι ένα σοβαρό δημοσιογραφικό έντυπο, με βαθυστόχαστες αναλύσεις και σημαντικές ανταποκρίσεις. Όμως, όπως βλέπουμε πιο πάνω όταν οι υπόλοιπες εκδόσεις του κόσμου αξιολογούν ως σημαντικότερο θέμα το μεγάλο προφίλ του νέου Ιταλού Πρωθυπουργού και την Ευρωπαϊκή -και κατ' επέκταση- παγκόσμια οικονομία, οι Αμερικάνοι διαβάζουν για τη φιλία ανάμεσα στα γατάκια και τα σκυλάκια, με υπότιτλο "BFFs are not just for humans anymore".

Μόλις δυο μήνες δεν έχουν περάσει από τότε που είχε συμβεί κι αυτό:

Η ανάγκη των Αμερικανών για χαρούμενες, ξένοιαστες ιστορίες (ακόμα και "Το άγχος  είναι καλό για σένα!") μπορεί να είναι μεγάλη. Όμως η αξιοπιστία του αμερικάνικου Time βυθίζεται όλο και πιο βαθιά...

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ