Σκανδαλίδης: «Ο Τόμσεν είναι Persona non grata»

Σκανδαλίδης: «Ο Τόμσεν είναι Persona non grata» Facebook Twitter
6

Ανεπιθύμητο, χαρακτηρίζει τον εκπρόσωπο του ΔΝΤ στην Τρόικα, Πολ Τόμσεν ο Κώστας Σκαναλίδης, σημειώνοντας σε δήλωση του ότι  «λοιδορεί τον ίδιο τον πρωθυπουργό και υποκαθιστά την κυβέρνηση».

«Ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Αν αληθεύει και δεν διαψευστεί πάραυτα και κατηγορηματικά από τον ίδιο η δήλωση του κ. Τόμσεν σε στελέχη της ελληνικής διοίκησης “να μη λέτε εκεί έξω ότι δεν θα πάρετε μέτρα, γιατί απλά θα τα πάρετε”, που λοιδορεί τον ίδιο τον πρωθυπουργό και υποκαθιστά την κυβέρνηση, απορώ γιατί βρίσκεται ακόμη στη χώρα», αναφέρει χαρακτηριστικά σε δήλωσή του στο «Βήμα» ο κ. Σκανδαλίδης.

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης για «Αυγή»: Μόνο με μαύρο χρήμα θα μπορούσαν να αποφευχθούν δύσκολες οικονομικές αποφάσεις

Πολιτική / Κασσελάκης για «Αυγή»: Μόνο με μαύρο χρήμα θα μπορούσαν να αποφευχθούν δύσκολες οικονομικές αποφάσεις

Ο Στλεφανος Κασσελάκης προκαλεί, όπως τονίζει, τον Κυριάκο Μητσοτάκη να αναθέσουν σε εταιρεία ορκωτών λογιστών να ελέγξει τα οικονομικά ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ σε βάθος δεκαετίας.
LIFO NEWSROOM
Ζαχαριάδης σε Πολάκη: «Δεν θα είχαμε καταρρεύσει αν δεν είχαμε δεχτεί τη συγγνώμη σου»

Πολιτική / Δημόσια κόντρα Ζαχαριάδη με Πολάκη: «Πες μας τι έγινε στην Κρήτη που το τρίτο κόμμα έγινε πρώτο»

Συντροφικά μαχαιρώματα στον ΣΥΡΙΖΑ - «Δεν θα είχαμε καταρρεύσει αν δεν είχαμε δεχτεί τη συγγνώμη σου» απαντά στον Παύλο Πολάκη ο Κώστας Ζαχαριάδης - Οι αιχμές για τον στιχουργό Νίκο Μωραΐτη
LIFO NEWSROOM

σχόλια

6 σχόλια
{{Σκανδαλίδης: «Ο Τόμσεν είναι Persona non grata»}} είπε ο Κώστας και φόρεσε τον αντάρτικο μπερέ πριν φύγει από το γραφείο του...Έπρεπε να πεταχτεί στο Da Capo για έναν stretto,έτσι στο μπαμ...