Συννεφιασμένο το Σαββατοκύριακο

Συννεφιασμένο το Σαββατοκύριακο Facebook Twitter
0

Νεφώσεις με τοπικές βροχές στο Ιόνιο και λίγες ασθενείς βροχές στα ανατολικά και νότιας προβλέπει για σήμερα η ΕΜΥ. Στο Αιγαίο, οι άνεμοι θα πνέουν ΒΑ 6-7 Μποφόρ ενώ θα σημειωθεί μικρή πτώση της θερμοκρασίας, κυρίως στα βόρεια και στα ανατολικά. Σε Μακεδονία και Θράκη η ελάχιστη θερμοκρασία θα είναι 8 βαθμοί.

Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες στα βόρεια όπου αναμένεται να σημειωθούν λίγες τοπικές βροχές. Άνεμοι Β-ΒΑ 4-6 και τοπικά στα ανατολικά 7 Μποφόρ και θερμοκρασία από 13 ως 18 βαθμούς. Στα βόρεια η θερμοκρασία θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται τοπικές νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα λίγων ασθενών βροχών. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 και τοπικά ΒΑ μέχρι 5 Μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από τους 13-16 βαθμούς

Για αύριο Κυριακή, η ΕΜΥ προβλέπει τοπικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές στη Β. Κρήτη. Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις τοπικά αυξημένες στο Ιόνιο, όπου θα σημειωθούν βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν Α-ΝΑ  3-5 Μποφόρ στα δυτικά με βαθμιαία εξασθένηση ενώ στα ανατολικά Β-ΒΑ 5-6 και πρόσκαιρα στο Αιγαίο 7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ