Ένα γαστρονομικό ταξίδι στην Ελλάδα, τη Μεσόγειο και λίγο παραπέρα

H αφθονία του Mimaya.

ΑΠΟ ΤΗ ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ 20.11.2013 | 20:24

 

Ένα γαστρονομικό ταξίδι στην Ελλάδα, τη Μεσόγειο και λίγο παραπέρα προσφέρουν τα ράφια του μαγαζιού με λιχουδιές  που με πολύ μεράκι έστησε ο σεφ και ιδιοκτήτης  του εστιατορίου Mimaya, Μιχάλης Ηρωγλίδης.

 

Το Mimaya shop που στήθηκε δίπλα ακριβώς στο εστιατόριο σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αμυγδαλωτά και γλυκά του κουταλιού από τη Χίο και τη Citrus, αυθεντική φάβα και κάππαρη από τη Σαντορίνη, σπιτικά ζυμαρικά από τα χεράκια της Ευτυχίας Σαγανά, σπάνια αλάτια από την Περσία και τα Ιμαλάια, γλυκά του κουταλιού από το Ήδιστον, βραβευμένα ελαιόλαδα, βιολογικό μέλι αλλά και λικέρ φτιαγμένα με μυστικές συνταγές και παραδοσιακούς τρόπους.

 

Ένα γαστρονομικό ταξίδι στην Ελλάδα, τη Μεσόγειο και λίγο παραπέρα