Κλάπηκαν ξιφολόγχες, πυρομαχικά, ασημικά και... Βιάγκρα από αποθήκες του στρατού

Κλάπηκαν ξιφολόγχες, πυρομαχικά, ασημικά και... Βιάγκρα από αποθήκες του στρατού Facebook Twitter
2

Η ζημιά από τις κλοπές στις αποθήκες του βρετανικού στρατού είναι ιδιαιτέρως μεγάλη. Οι ειδικοί λένε ότι η συνολική αξία των ειδών που έκαναν φτερά από το 2007 ξεπερνά τα 8 εκατομμύρια ευρώ. Μέσα σε αυτά συμπεριλαμβάνονται περίπου 100 ξιφολόγχες, διάφορα πυρομαχικά, ένα φορτηγό, όργανα για πυρηνικά υποβρύχια, ένα άγαλμα, διάφορα ασημικά, ένα επαγγελματικό πλυντήριο και χάπια Βιάγκρα αξίας 7.000 ευρώ.

Τα στοιχεία ήρθαν στη δημοσιότητα μετά από επερώτηση ενός βουλευτή του Συντηρητικού κόμματος. Όσον αφορά συγκεκριμένα για το Βιάγκρα, το υπουργείο Άμυνας διευκρίνισε, όπως γράφει η Ημερησία, ότι έχει και άλλες ιατρικές χρήσεις εκτός από την γνωστή και μπορεί, για παράδειγμα, να χρησιμοποιηθεί για την αντιμετώπιση της χαμηλής αρτηριακής πίεσης ή τη νόσο των ορέων.

"Το υπουργείο Άμυνας έχει συγκροτήσει ένα καινούριο τμήμα για την αντιμετώπιση της απάτης και των απωλειών ώστε να βελτιωθεί ο τρόπος με τον οποίο χειριζόμαστε αυτά τα θέματα", σχολίασε ο υφυπουργός Άντριου Μάρισον.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέρι Κουρουμπλής: «Είναι αθώος», λέει ο αδελφός του για το διπλό φονικό πριν μισό αιώνα στη Μελβούρνη

Διεθνή / Πέρι Κουρουμπλής: «Είναι αθώος», λέει ο αδελφός του για το διπλό φονικό πριν μισό αιώνα στη Μελβούρνη

Ο Πέρι Κουρουμπλής είναι ο Ελληνοαυστραλός που συνελήφθη στη Ρώμη για τους ειδεχθείς φόνους δύο γυναικών στην Αυστραλία πριν από 47 χρόνια - Τι δηλώνει ο αδερφός του
LIFO NEWSROOM