Ενώπιον της δικαιοσύνης ξανά η χρυσαυγίτισσα Θέμις Σκορδέλη

Ενώπιον της δικαιοσύνης ξανά η χρυσαυγίτισσα Θέμις Σκορδέλη Facebook Twitter
2

Η Σκορδέλ, όπως γράφει η Ημερησία, αντιμετωπίζει σειρά διώξεων σε βαθμό πλημμελήματος και κατηγορείται για πλαστογραφία, κατοχή κροτίδων και παράβαση του νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας, ενώ εκκρεμούν σε βάρος της και άλλες κατηγορίες για αδικήματα που είχε διαπράξει στο παρελθόν. Η 50χρονη είχε συλληφθεί λίγο μετά τα πρώτα εντάλματα που βγήκαν και εκτελέσθηκαν για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής.

Πρόκειται για ενεργό μέλος της ΧΑ, υποψήφια βουλευτής του κόμματος και έχει κατηγορηθεί για επιθέσεις εναντίον αλλοδαπών. Η δίκη της για επίθεση με μαχαίρι σε μετανάστη έχει αναβληθεί επτά φορές, καθώς η κατηγορούμενη επικαλείται ψυχολογικά προβλήματα. Πριν η δράση της γίνει γνωστή, πρωταγωνιστούσε ως "αγανακτισμένη κάτοικος" του Αγ. Παντελεήμονα σε πολλά ρεπορτάζ ΜΜΕ, δικαιολογώντας τη στάση της ΧΑ στην περιοχή.

 

Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Στη χώρα που μισει την αναμειξη των πληθυσμων και των φυλών, που εχει εμμονες με την ομοιογενεια της, καταδικαζει την ομοφυλοφιλια, προωθει την ξενοφοβια και αφηνει να εκκολάπτονται οργανώσεις και νοοτροπίες τυπου Χρυση Αυγη ο ανωτερος μισθος είναι τα 400 ευρω. Ο,τι αξιζει στον καθένα. Η Σουηδια δεν εχει μονο καλους μισθους και επιπεδο ζωης, εχει και πολλά άλλα.