Απολογείται σήμερα ο Ματαντός για τις «μίζες» στα υποβρύχια

Απολογείται σήμερα ο Ματαντός για τις «μίζες» στα υποβρύχια Facebook Twitter
0

Ο εκπρόσωπος της εταιρείας ΜΙΕ Μιχάλης Ματαντός απολογείται σήμερα στον ανακριτή για την προμήθεια των γερμανικών υποβρυχίων.

Ο Ματαντός θωρείται ως ένα από τα βασικά πρόσωπα στη διερεύνηση της υπόθεσης των εξοπλιστικών προγραμμάτων και κατηγορείται για δωροδοκία και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα. Η εταιρία του διαδραμάτισε κεντρικό ρόλο στην υπόθεση των υποβρυχίων και στη διακίνηση μεγάλων χρηματικών ποσών που δόθηκαν για «ωφέλιμες πληρωμές».

Ο κατηγορούμενος θα κληθεί από τον ανακριτή Γαβριήλ Μαλλή, εκτός των άλλων να αιτιολογήσει κινήσεις λογαριασμών τόσο του ιδίου, όσο και συνεργατών του.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης από Σαντορίνη:

Ελλάδα / Μητσοτάκης από Σαντορίνη: Καλύτερα να προλαμβάνουμε γεγονότα παρά να τρέχουμε να τα αντιμετωπίσουμε

«Να διαβεβαιώσω για ακόμα μία φορά τους κατοίκους που δοκιμάζονται αυτήν την περίοδο ότι ο κρατικός μηχανισμός είναι στο πλευρό τους» δήλωσε ο πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM