Ο Μπαλτάκος είχε ραντεβού με απεσταλμένο του Μιχαλολιάκου, μετά το video

Ο Μπαλτάκος είχε ραντεβού με απεσταλμένο του Μιχαλολιάκου, μετά το video Facebook Twitter
0

Για συνάντηση του Τ. Μπαλτάκου μετά την αποκάλυψη του video-με «απεσταλμένο» του προφυλακισμένου Μιχαλολιάκου, κάνει λόγο η Ελευθεροτυπία, επικαλούμενη απόλυτα αξιόπιστες πηγές.

Σύμφωνα με την εφημερίδα η συνάντηση του Μπαλτάκου με κορυφαίο στέλεχος της Χρυσής Αυγής, έγινε στο ξενοδοχείο Πεντελικόν την περασμένη Κυριακή, σε φιλικό κλίμα. Το στέλεχος αυτό επιβεβαίωσε στην εφημερίδα τη συνάντηση, αφήνοντας παράλληλα να εννοηθεί ότι γίνονται εφ’ όλης της ύλης συζητήσεις για το υλικό που δεν έχει δει ακόμη το φως της δημοσιότητας.

Όπως είπε ο ίδιος, ο Μπαλτάκος του εξέφρασε τη διαφωνία του για την κίνηση Κασιδιάρη να δημοσιοποιήσει το υλικό. Του ζήτησα να θυμηθεί με ποιο κορυφαίο σήμερα πρόσωπο ήρθε στο σπίτι μου στη Μάνη και τι συζητήσαμε…», είπε με νόημα το στέλεχος της Χ.Α. κάνοντας παράλληλα λόγο για μεγάλο παρασκήνιο γύρω από την αποχώρηση Αλεξόπουλου από την οργάνωση, αφήνοντας αιχμές για παρέμβαση του Μάκη Βορίδη.

Όπως φέρεται να είπε επίσης το ίδιο στέλεχος, θα υπάρξει συνέχεια στο σκάνδαλο των κρυφών επαφών.  

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας χρόνος από το δυστύχημα στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων στη Λιβύη - Ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

Πολιτική / Ένας χρόνος από το δυστύχημα στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων στη Λιβύη - Ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

«Ουδεμία ενημέρωση υπάρχει, ουδείς ανέλαβε την ευθύνη της απώλειας αυτών των ζωών και επικρατεί  πλήρης άγνοια για τη διοικητική και δικαστική έρευνα», επισημαίνει το ΠΑΣΟΚ
LIFO NEWSROOM